Mergea prin spital și a început să vadă bancnote peste tot pe jos, erau ude, dar erau peste 9.000 de dolari! Când și-a dat seama ce s-a întâmplat, s-a speriat. Uite de unde erau

Mulți oameni visează să găsească bani, trebuie să recunosc că uneori mi se întâmplă și mie, nu m-ar deranja să găsesc o sumă importantă de bani pe care să o pot cheltui pe ceva care să nu fie considerat responsabil. Totuși, atunci când asta se întâmplă, e greu să nu te simți vinovat: cineva i-a pierdut și va veni să îi caute, iar gândul acesta nu prea te lasă în pace.

Astfel de griji îi treceau prin cap și lui Steven Ledo atunci când a început să culeagă bancnote de pe jos, acestea cădeau din uscătorul spălătoriei spitalului, cineva probabil își lăsase din greșeală foarte, foarte mulți bani în hainele pe care le dăduse la spălat angajaților spitalului. Din fericire, atunci când un angajat al spitalului a raportat incidentul, au reușit să găsească proprietarul de drept al banilor.

Steven spune că nu avea nicio intenție de a păstra banii pentru el. Suma era uriașă, erau 9.000 de dolari, dar el precizează că știa că cineva avea nevoie de acei bani. Să găsească mai mulți bani decât a văzut vreodată cu ochii lui nu era la fel de șocant pentru Steven cât ar fi fost pentru proprietar atunci când și-ar fi dat seama că i-a pierdut. Desigur, pacientul a fost extrem de recunoscător când a primit vestea cea bună.

bani2

Dacă aș spune că Steven a făcut ceea ce trebuia să facă, aș minți, el a făcut singurul lucru care se putea face în acea situație. Ceilalți angajați ai spitalului care îl cunosc pe Steven spun că nimeni nu a fost surprins când a aflat că el a procedat astfel. În orice caz, spitalul plănuiește să îl onoreze pentru gestul său într-o ceremonie specială.

Priviți clipul de mai jos pentru a-l vedea pe Steven, un angajat umil care ne inspiră să fim exact ca el:

loading...
loading...