Medicii avertizează! Epidemia din România a făcut deja opt victime, sute de pacienți ajung în fiecare zi la camera de gardă, avertismentul medicilor e clar

Doar în ultima săptămână gripa a ucis patru români, totul în timp ce în Statele Unite și în Europa este epidemie, iar valul îmbolnăvirilor pare să fi cuprins și țara noastră. Temperaturile ridicate i-au făcut pe români să ignore vaccinarea.

În prezent, medicii fac față cu greu sutelor de pacienți care vin zilnic la camera de gardă. Cei mai mulți pacienți bolnavi sunt, din păcate, copii. O fetiță din Maramureș se numără printre victimele epidemiei, ea a murit la doar 4 ani.

Încă de dimineaţă, camera de gardă a Spitalului Marie Curie se umple de copii care prezintă simptome de gripă. Virusul s-a răspândit mai uşor în ultimele zile, din cauza temperaturilor ridicate. Iar trecerile bruşte de la cald la rece, de care nu scăpăm nici săptămâna viitoare, ne afectează imunitatea, potrivit a1.ro.

Orașele unde au existat cele mai multe cazuri sunt: Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Baia Mare, Cluj şi Sibiu. Numai de la începutul sezonului au murit 8 persoane în România, printre care se afla și o fetiță de 4 ani din Baia Mare. Din păcate niciuna dintre persoanele decesate nu fusese vaccinată.

Deși medicii sunt de părere că cea mai bună armă împotriva virusului rămâne, totuși, imunizarea, doar 800.000 de români au fost vaccinaţi de la începutul sezonului. În plus, în farmacii, dozele sunt greu de găsit.

Sursa: a1.ro

CITEȘTE ȘI:

Și-a omorât vecina gravidă pentru că în fiecare zi îl întreba mereu același lucru. Scos din sărite, bărbatul a ucis-o de nervi! Este cea mai enervantă întrebare din lume, și tu ai fost întrebat asta

Aceasta este întrebarea pe care toți oamenii singuri o urăsc… Chiar și când este pusă de oameni care au cele mai bune intenții, întrebarea „Când ai de gând să te căsătorești” poate fi enervantă, mai ales dacă același om te scoate din sărite în mod repetat cu ea. Acest om este un exemplu brutal în acest sens: el a dus lucrurile în extremă și a decis să închidă gura vecinei care oricând îl vedea îl întreba același lucru, însă a decis să i-o închidă pentru totdeauna – curmându-i viața.

Sună ciudat, nu? Ei bine, este exact ce s-a întâmplat în Indonezia, iar internauți din toată lumea sunt șocați de acest incident oribil. Faiz Nurdin are 28 de ani și a ucis-o pe Aisyah, vecina sa, pentru că îi punea prea des „întrebarea de aur”. Martorii povestesc că Faiz stătea în fața casei sale când vecina lui însărcinată a trecut pe lângă el și i-a vorbit.

Purtătorul de cuvânt al poliției a povestit că ucigașul a zis că femeia i-a spus: „Însoară-te repede, ceilalți sunt deja căsătoriți, tu ce mai aștepți?”. În cele din urmă, scos din sărite, Faiz a plănuit ceva diabolic. Și-a vizitat vecina chiar în acea zi, a urmărit-o în camera ei și a împins-o pe pat apoi a sugrumat-o cu propriile mâini.

După comiterea crimei, suspectul a furat telefonul victimei și 59 de dolari. Apoi Faiz a reușit să plece din localitate, dar poliția a dat de el și l-a împușcat în picior. Dacă se dovedește că el a făcut-o, Faiz își va petrece toată viața în pușcărie. Totul din cauza enervantei „Întrebări de Aur” care stresează pe oamenii singuri din toată lumea: „Tu când ai de gând să te căsătorești?!”

loading...
loading...