Era gravidă cu gemene și a mers la spital să nască, deși i se spusese că nu poate face copii! Ce au găsit medicii în burta ei e fabulos, rar se întâmplă așa ceva! Imaginile sunt uimitoare

Două fetițe s-au născut în 2014 ținându-se de mână. Deși medicii le-au dat doar 50% șanse să supraviețuiască, Jenna și Jillian fac înconjurul lumii cu povestea lor.

Sarah Thistlethwaite în vârstă de 35 de ani este mama celor două gemene care au crescut în aceeași placentă și care s-au dezvoltat în același lichid amniotic, având 50% șanse de supraviețuire la naștere. Chiar dacă timpul a trecut, Jenna și Jillian sunt ca în momentul nașterii: dacă cele două au venit pe lume ținându-se de mână, la fel sunt și acum! Acel moment a fost unul pe care toți și-l vor aminti: „Jumătate dintre medicii care m-au asistat erau cu ochii în lacrimi”, a povestit Sarah.

gemene

În încercarea disperată de a minimiza riscurile la naștere, mama fetelor a petrecut 57 de zile în pat. Mare i-a fost mirarea la naștere, când cele două micuțe, venite pe lume la 45 de secunde diferență, au fost născute sănătoase.

Mai mult, Jenna și Jillian s-au născut pe 9 mai 2014, cu două zile înainte de ziua mamei: „Inima s-a topit. Chiar şi soţul meu avea lacrimi în ochi. Nu cred că cineva din cameră avea ochii uscaţi. Atunci când mergem la magazin, el o ia pe una dintre fetiţe, iar eu pe cealaltă. Sunt foarte apropiate. Sunt ca două boabe într-o păstaie. Dacă una dintre ele plânge, cealaltă va găsi cum s-o împace printr-un masaj pe spate sau o îmbrăţişare”.

 

Sursa: dailymail.co

loading...
loading...