Materialul care face rochia să arate fenomenal

Principalul criteriu de care trebuie sa ții cont atunci cand îți alegi rochii este legat de cât de bine ți se potrivește această piesă vestimentară. Te poți inspira din aparițiile de pe covorul roșu, de look-urile vedetelor sau de marile case de modă, însă niciodată nu vei fi pusă cu adevărat în valoare de o rochie care nu te reprezinta.

Un alt lucru extrem de important de care trebuie să ții cont după ce îți alegi modelul dorit, este materialul. Felul în care o rochie se va așeză pe tine depinde de calitatea și felul materialelor din care este confecționată. Dacă vrei să-ți achiziționezi o nouă piesă vestimentară, îți recomandăm o rochie nouă de pe DyFashion. Nu uita să-ți alegi modelul și materialul care te va avantaja cel mai bine.

Catifeaua – un material care te urcă în topul senzualității

Dacă îți dorești o ținută ca pe covorul roșu, cu acest material sigur vei da lovitura. Catifeaua este un material stralucitor, flatant, intens și îți definește foarte bine liniile corpului. Textura este moale, iar cu acest material este foarte ușor de lucrat. De asemenea, persoanele care aleg să-l poarte se vor simți foarte bine și comod. O rochie din catifea este destinată evenimentelor de seară și este extrem de potrivită sezoanelor reci. Rochiile din catifea sunt destinate femeilor cu stil, rafinate, care vor să exprime senzualitate prin bun gust.

Sifonul – materialul colorat pentru rochiile pline de viață

Sifonul este un material versatil, disponibil în opțiuni diversificate. Este fluid, ușor și oferă o senzație de răcoare la purtare fiind extrem de lejer. Acest material este ideal pentru sezonul cald. Dacă optezi pentru rochii din sifon, vei avea o gamă diversificată de unde să alegi. Rochiile din sifon sunt elegante și foarte comode. Fiind un material semitransparent, de cele mai multe ori,  în crearea unei rochii din sifon se mai folosește și alte texturi.

Satin – materialul preferat de toate doamnele

Satinul este o alegere populară și extrem de căutată. Acest material este ușor lucios, oferind o mare mobilitate pentru că rochiile din satin sunt fluide, largi și delicate, și  cad perfect pe liniile corpului. Impresionantul aspect al acestui material oferă rochiilor o strălucire de neegalat, tinand cont de textura sa.

Organza – un material extrem de apreciat

Organza este un material foarte apreciat, cunoscut pentru faptul ca se mixeaza perfect cu numeroase tipuri de materiale. Combinat în mod armonios, organza poate crea aspectul formal, elegant, contemporan, dar și tradițional. De asemenea, organza este un material care poate crea diverse modele, atât complicate cât și simple.

Reține că rochia perfectă scoate în evidență nu doar calitățile fizice, ci și cele interioare, personalitatea, stilul de viata și valorile pe care le ai. Rochia perfectă se accesorizează cu machiajul și coafura,  însă ai grijă să nu încarci ținuta. În general rochia este piesa de bază din imaginea de final. 

 

loading...
loading...