Mașina în care era o familie cu doi copii a căzut în Dunăre, a fost găsită, dar polițiștii nu erau pregătiți să vadă așa ceva când au deschis ușile. Uite ce s-a întâmplat când s-au uitat înăuntru

Purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin, Elena Tarla, a declarat că mașina căzută sâmbătă în Dunăre, în dreptul localității Coronini din judeţul Caraş-Severin, a fost găsită. În ea ar fi trebuit să se afle o familie cu doi copii, dar autoritățile au avut un mare șoc când au localizat mașina, au scos-o din apă ieri, în jurul orei în jurul orei 15.30 și au deschis-o, dar în ea nu era nimeni.

,,Nu ştim ce s-a întâmplat, de ce nu era nicio persoană înăuntru”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin, Elena Tarla, citat de Mediafax. Aceasta a mai adăugat și că scafandrii se vor retrage și operațiunile de căutare a familiei vor continua prin intermediul unui echipaj cu barcă de la Secția de Pompieri Moldova Nouă, un echipaj cu o ambarcaţiune de la Poliţia de Frontieră şi unul de la Poliţia Navală.

Echipele de căutare au o misiune extrem de grea deoarece în zona accidentului fluviul are 9 metri adâncime, apa are doar 5 grade Celsius, iar curenții sunt foarte puternici.

Familia căutată se numește Jurj, capul familiei fiind Bănuț, un muzicant din zonă. Localnicii și cunoscuții au declarat, potrivit Antena 1, că sunt oameni cumsecade. O vecină, conform aceleiași surse, a mărturisit următoarele despre familie:

,,Sunt o familie mai săracă, dar sunt nişte oameni extraordinari. Bănuţ, săracul, a fost plecat prin străinătate şi cânta şi el pe unde apuca să facă bani ca să-şi crească copiii. El a crescut copil sărac, dar era cinstit şi un om extraordinar. Mai au acasă un băiat şi o fată, minori, dar şi o fată mai mare care e căsătorită. În maşină cu ei era băiatul cel mare”.

m1

Sursa: a1.ro 

loading...
loading...