Mariana de la Exatlon, dezvăluiri despre relatia lui Ionuț cu Nella: „Eu stiu ca Ionut i-a gresit mult sotiei lui. În Dominicana…”

Vestea că Ionuț este pe punctul de a divorța de Nella a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales pe Războinici, care au petrecut foarte mult timp cu “Jaguarul”. Mariana este una dintre personele care i-a fost aproape lui Ionuț și face dezvăluiri despre acesta și comportamentul lui pe perioada competiției.

Războinica recunoaște că Ionuț i-a greșit foarte mult soției sale, dar cu toate aceastea o iubește foarte mult. Mariana mai mărturisește că ține foarte mult la fostul ei coechipier, însă nu are cum să o încurajeze pe Nella să se împace cu el.

„Eu stiu ca Ionut i-a gresit mult sotiei lui, dar cu toate acestea o iubeste enorm si regreta. In Dominicana plangea dupa ea, ii era dor de ea, povestea ca e o femeie deosebita care l-a sprijinit mereu si i-a iertat multe greseli. Acum, eu nu pot sa fiu ipocrita si sa-i transmit fetei sa se impace cu Ionut, ca nici eu nu as putea sa iert la nesfarsit un barbat care mi-a facut atatea.

Saraca, a vazut si poze…Una sa auzi barfe si alta e sa vezi cu ochii tai…E greu, dar daca ei se iubesc cu adevarat si destinul lor este sa fie impreuna, cu voia lui Dumnezeu asta se va intampla. Lui Ionut vreau sa-i mai zic sa aiba grija cu microbul acesta al vedetismului, sa nu uite de unde a plecat si care sunt oamenii cu adevarat importanti in viata lui„, declarat Mariana pentru wowbiz.ro.

loading...
loading...