Maria Constantin s-a pozat în costum de baie, dar ce a urmat… Fosta soție a lui Marcel Toader a rămas fără replică!

Divorțul și libertatea par să-i priască Mariei Constantin care de data aceasta s-a pozat într-un costum de baie sexy în plină iarnă. Imaginile au fost postate chiar de către ea pe rețelele de socializare. Cântăreața s-a pozat la piscină, purtând un costum de baie care i-a pus în mod minunat în valoare corpul.

Așa cum era de așteptat, nici admiratorii ei nu au stat degeaba și i-au comentat care mai de care mai ciudat. După ce artista s-a imortalizat într-o poziție extrem de relaxată, întinsă pe șezlong, îmbrăcată într-un costum de baie alb cu negru, aruncând către obiectiv și un zâmbet ștrengar, mesajele de la admiratori au început să curgă.

Internautul care s-a remarcat cel mai mult a îndrăznit că îi scrie ceva care te duce cu gândul la zonele intime: „Superbe sfârcurile”, a scris el. Asta pe când alții i-au transmis că este sexy și frumoasă. Cineva chiar a asemuit-o unui înger: „❤fără cuvinte”, „A coborât un înger pe pământ!”, „Superbă!”, au notat aceştia.

s1

CITEȘTE ȘI:

Văduva bogată a murit, și toți banii ei, peste 300.000 de dolari, nu au ajuns la familie, nici la prieteni. Ce a făcut femeia cu ei a îngrozit o lume întregă. Ce a scris în testament e incredibil

Ellen Frey-Wouters a murit la vârsta de 88 de ani și a lăsat în urmă o mică avere, însă ea nu a ales să lase banii nici prietenilor, nici familiei, ci a făcut un gest care a uimit pe mulți.

Cui a lăsat ea banii de fapt? Celor două pisici ale sale: Troy și Tiger. Probabil la asta a ajutat și faptul că nu are familie foarte apropiată căreia să lase moștenire cei 300.000 de dolari, iar soțul ei a murit în 1989, în plus, singurul lor copil a murit în copilărie.

Dahlia Grizzle, asistenta femeii, este acum îngrijitoarea pisicilor, ea mărturisește: „Pisicile erau precum copiii ei. Ele merită, sunt niște pisici extraordinare.” Tiger, în trecut un pisic de pe stradă, doarme acum într-un pat făcut din blană și așternuturi de mătase, și mănâncă numai mâncăruri fine, din carne.

Acesta nu este singurul caz de acest fel. Leona Helmsley, o bilionară din New York a devenit legendară pentru modul urât cu care se purta cu angajații ei, dar și pentru faptul că a lăsat 12 milioane de dolari câinelui ei.

Ce se va întâmpla după ce pisicile vor muri? Restul va merge la sora văduvei, singura rudă încă în viață a femeii.

i3

i2

loading...
loading...