Maria Constantin, mesaj dus pentru Marcel Toader: ,,Jos labele de pe…” Mama artistei a ajuns la spital din cauza ginerelui! În familia lor s-a întâmplat un circ uriaș, vecinii în stare de șoc!

Carmen, mama Mariei Constantin, a ajuns de urgență la spital din cauza lui Marcel Toader.

Fostul ei ginere a fost cel care i-a provocat criza de sănătate după ce a mers personal la poarta casei unde locuiește familia și a lăsat acolo un total de zece saci cu haine care i-au aparținut viitoarei foste soții.

Marcel Toader a făcut totul cum trebuie, circul a fost complet: a fost însoțit de televiziune și i-a scandalizat pe vecinii doamnei Carmen, mama cântăreței, aceștia nu înțelegeau ce se petrece și ce are de gând să facă fostul afacerist.

Însă consecințele gestului ciudat și dramatic al lui Marcel Toader a avut consecințe devastatoare: la aflarea circului care se petrece chiar în fața porții ei din cauza ginerelui, mamei artistei i s-a făcut rău.

Iată cum povestește Maria Constantin, fiica femeii, momentul de criză provocat de Toader:

,,Eu abia ce m-am intors de cateva ore de la mama mea. Am avut o noapte alba, dar cred ca lucrul acesta il intelege oricine are parinti. Parintii mei sunt icoana mea, si mai ales mama mea, care este un model pentru mine. Doar pe ea o mai am. Este dureros ca au de suferit membri ai familiei mele.

Am preferat sa pastrez tacerea. sa fiu un om cu bun simt, insa in momentul in care imi este atacata familia, simt ca trebuie sa iau atitudine. Nu trebuie sa permit nimanui sa loveasca in familia mea, fiindca ei sunt tot ce am mai de pret pe lumea asta.
Mama mea nu se simte foarte bine in ultima perioada fiindca se simte lovita, simte ca se arunca cu noroi. Ea l-a primit in familie pe acel om cu bratele deschise (n.r. Marcel Prodan) si ma doar sa vad ca a fost lovita atat de tare.

Mi se pare ca este un joc murdar si faptul ca nu am comentat pana acum fiindca nu-mi place sa vorbesc despre oamenii din jurul meu, sa aduc acuzatii, desi as avea foarte multe de spus si eu.”

Cei care au anunțat-o pe doamna Carmen de prezența fostului ginere au fost vecinii, potrivit wowbiz.ro iată ce a mai declarat artista:

,,Mama mea a fost sunata de vecini sa spuna ca, intr-adevar, a sosit televiziunea la portile casei mele parintesti unde se arunca cu foarte multe acuzatii. Mama mea are probleme de sanatate si mi se pare absurd sa arunci intr-o mama. Va asigur ca aceste lucruri se vor rezolva la Tribunal si fiecare trebuie sa raspunda pentru ceea ce face.

In momentul in care s-a indreptat spre casa deja s-a simtit foarte rau, a ajuns la Urgente. Ii crescuse foarte mult tensiunea. A fost fratele meu cu ea, am incercat sa ajung cat de repede am putut pentru ca ne despart 350 de km.

S-a ajuns totul la un nivel la care este greu de acceptat si oricine ar fi situatia mea ar reactiona. Eu o voi face, dar prin justitie. Tot ce va fi de vorbit va fi spus in fata instantei.
Eu nu am vazut asa ceva pana acum la televizor, desi nu ma prea uit, dar ceea ce se intampla este strigator la cer si nu accept sa imi fie lovita familia mea, la fel cum nu am vrut sa lovesc alte familii.

Eu ma respect si cred ca Dumnezeu va face dreptate. Daca nu acum, poate mai tarziu. Daca nu mai tarziu, poate in viata de Apoi.

Unii oameni au primit o educatie mai aleasa, altii mai putin aleasa. Fiecare reactioneaza cum vrea. Consider ca prin tacerea mea spun foarte multe si aduc aminte ca desi sunt un om destul de linistit si optimist, incerc sa imi mentin aceasta stare si sa trec peste aceste lucruri.”

Sursa: wowbiz.ro

loading...
loading...