Marguerita, pictorial fierbinte de numai 4 stele, în piscină! Ea a zâmbit, dar mulți au observat ce nu voia să se știe! Tu vezi? S-a aflat, se va întâmplat pe 14 august!

Marguerita, pictorial fierbinte de numai 4 stele, în piscină! Ea a zâmbit, dar mulți au observat ce nu voia să se știe! Tu vezi detaliul care i-a făcut pe toți să râdă?

Margherita de la Clejani a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă în Maronia, acolo unde are loc prima ediție a emisiunii „Aventură de 4 stele”, difuzată pe Antena 1. Începând cu data de 14 august, în zilele de luni și marți, spectatorii vor putea vedea cum vedetele invitate vor fi puși în tot felul de ipostaze, forțați să facă față unor provocări peste care nu se poate trece prea ușor. Ele vor fi obligate să treacă prin experiențele ambelor părți ale medaliei: atât luxul, cât și condițiile materiale limitate.

În ciuda tuturor încercărilor cărora trebuie să le facă față, Marguerita pare să aibă timp pentru a se bucura de razele soarelui și face abstracție de muncile la care este supusă, după ce a pierdut unele probe.

Luxul nu este un concept străin pentru artistă, ce se adaptează foarte ușor unui confort de ,,4 stele”. All-inclusive, acesta pare să fie sloganul Margheritei și modul în care alege să își petreacă această experiență. Pe marginea piscinei, în apropierea peisajelor spectaculoase ale Greciei, vedeta primei ediții pozează fără emoții într-o ipostază demnă de invidiat. Costumul de baie ales îi evidențiază perfect formele voluptoase, iar frumoasa brunetă devine cu ușurință punctul de atracție principal al camerei foto, în pauza dintre filmări, potrivit spynews.ro.

Avându-i drept colegi pe Speak, Flick Domnul Rimă și Gina Pistol, Margherita de la Clejani are parte de o aventură distractivă și plină de adrenalină. Toate vor putea fi urmărite de publicul din românia începând cu data de 14 august.

„Aventură cu 4 stele” este o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”), filmată în Grecia. În fiecare ediție, patru vedete intră în competiție și în funcție de rezultat vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor, potrivit sursei citate.

Iată imaginile:

mm

mmm

mv

marguerita

CITEȘTE ȘI:

Vestea tristă a acestei dimineţi! După Ionela Prodan, o altă tragedie zguduie muzica populară. Din păcate este vorba de o îndrăgită vedetă

Vestea tristă a acestei dimineţi! După Ionela Prodan, o altă tragedie zguduie muzica populară: din păcate este vorba de o îndrăgită vedetă. nimeni nu se aștepta la așa ceva chiar acum! 

Maria Butaciu, celebra cântăreață în vârstă de 78 de ani se află în aceste momente la spitalul Floreasca din Capitală, în comă, în timp ce medicii încearcă imposibilul pentru a o ține în viață. Maria Butaciu a devenit cunoscută și apreciată pentru piesele sale de dragoste și dor, cu ajutorul cărora a cucerit inimile românilor de pretutindeni.

Maria Butaciu a suferit un accident vascular, iar de o săptămână de zile se află în comă. „Fiica ei stă lângă ea și o supraveghează, este disperată. Maria este internată la Spitalul de Urgență Floreasca. E în comă de o săptămână și ceva. Mă duc acum din nou la spital, să o văd”, a povestit Mioara Velicu.

Maria Butaciu s-a născut pe 19 februarie 1940, în comuna Salva, Bistrița-Năsăud. Este o interpretă de muzică populară românească din Ardeal. A urmat Liceul de muzică la Cluj, unde începe cariera sa muzicală cu Orchestra Populară a Filarmonicii din Cluj. La 1 aprilie 1961, prin concurs, vine la Ansamblul Ciocârlia al Ministerului de Interne din București. Este o interpretă a cântecelor îndeosebi din zona Bistrița-Năsăud, potrivit romaniatv.net.

loading...
loading...