Margherita de la Clejani a publicat această imagine și un mesaj, dar câțiva fani au observat detaliul din fotografie și a început nebunia! Acum toată lumea e de acord! Ce s-a întâmplat

La fel ca toate vedetele și nu numai, și Margherita de la Clejani le-a urat ieri fanilor și prietenilor săi virtuali, de pe Facebook, împlinirea tuturor dorințelor. Totul s-a petrecut de Moș Nicolae, vedeta cu suflet și decolteu mare a transmis prietenilor gânduri bune și fericire.

,,La mulţi ani sărbătoriţilor!! Moş Nicolae să vă aducă tot ce vă doriţi!!!!”, a spus Margherita pe un site de socializare.

Impactul primit a fost unul clar pozitiv, asta mai ales pentru că prietenii virtuali ai Margheritei au avut ocazia să o vadă îmbrăcată într-o rochiță roșie, sexy și provocatoare. Unii fani au observat mai ales decolteul, motiv pentru care credem că au fost fericiți.

,,Mulţumim! Eşti superbă!“, a comentat o prietenă din mediul virtual.

,,Moşul să îţi aducă un băiat potrivit doar pentru tine”, a fost mesajul unei alte fete pentru Margherita de la Clejani.

În concluzie, în ciuda sau datorită decolteului sănătos, Margherita de la Clejani a fost încă o dată admirată și a primit sute de mulțumiri de la fani.

margherita

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

S-a întâlnit cu un bogătaș într-un restaurant, au stat de vorbă 5 minute, dar ce i-a zis milionarul i-a schimbat viața pentru totdeauna: ,,Oamenii cu mai puțini bani decât mine…”

Am văzut de multe ori oameni care devin bogați peste noapte din cauza a ceea ce pare noroc chior. Mulți devin geloși pe succesul acestora, dar ceea ce nu știu mulți oameni este că ei au succes dintr-un motiv simplu: nu irosesc niciodată bani pe lucruri de care nu au nevoie.

În afară de mici plăceri vinovate, majoritatea oamenilor de succes sunt mereu cu ochii pe bugetul lor, irosesc extrem de rar bani pe bunuri și servicii care nu reprezintă o investiție și sunt mereu atenți la obiceiurile lor de a cheltui banii.

Un bărbat din Florida s-a întâlnit accidental cu un milionar din Atlanta, despre care a spus mai târziu că i-a schimbat viața. Bărbatul din Florida, Shane Williams, a observat imediat că milionarul avea un iPhone S5, în loc de iPhone X, cel mai nou model, mai apoi a observat că milionarul conducea o Honda din 2012, și nu o mașină luxoasă, precum un Masserati.

Însă în timp ce observa toate astea, ce i-a răspuns omul i-a schimbat viața. Shane a postat apoi totul pe Facebook. Iată ce a scris chiar el:

Am cunoscut un milionar în Atlanta. Conversația cu el mi-a schimbat viața. Telefonul lui: iPhone S5. L-am întrebat de ce are un astfel de telefon dacă își permite un iPhone 10X. El a răspuns: ,,Chiar am nevoie de el? Telefonul meu nu e stricat…”
Mașina lui: Honda Pilot din 2012
Eu: Îți poți permite un Masserati, de ce nu îți cumperi unul? 
El: Mașina e deja plătită, încă merge perfect, de ce să am nevoie de un Masserati? Îmi pot cumpăra 10 cu bani cash chiar acum, dar e o simplă mașină. De ce să vreau să impresionez oameni care au mai puțini bani decât mine?
Eu: WOW! 
El: Averea mea impresionează băncile și pe creditori, asta e cel mai important în viață.

ȘI NOI ÎNCĂ ÎNCERCĂM SĂ NE IMPRESIONĂM ÎNTRE NOI. 
De-aia n-avem niciodată bani!

loading...
loading...