Marcel Toader a primit în sfârșit rezultatul testului ADN. A dus lenjeria intimă a Mariei Constantin la verificat și a aflat adevărul despre ea! L-au lăsat fără cuvinte

Săptămâna trecută a venit cu un weekend extrem de tensionat pentru Marcel Toader, dar și pentru fosta sa soție, Maria Constantin.

Asta fiindcă fostul afacerist a mers la laborator pentru a ridica rezultatele testului ADN, pe când cântăreața a fost citată la poliție pentru a fi audiată.

Marcel Toader vrea să demonstreze, fie lui, fie întregii țări, că soția chiar l-a înșelat, pentru asta pare să dorească să facă toate eforturile posibile, ba chiar i-a dus cântăreței lenjeria la analiza ADN, iar rezultatul a fost primit ieri.

Din păcate se pare că pe lenjeria intimă a Mariei Constantin au fost găsite doar semne ce îi aparțineau ei, urme ale altor persoane nu apăreau. Testul în care își punea Marcel Toader toată nădejdea a ieșit negativ, așa încât nu-l ajută deloc.

Acesta este cel de-al șaselea mariaj eșuat al lui Marcel Toader, dar tocmai acesta pare să îl afecteze cel mai tare, cu cât dă publicității mai multe fapte și informații care țineau doar de intimitatea dintre soți. 

maria-constantin-marcel-toader

loading...
loading...