Mara Bănică, prima apariție de senzație după ce și-a „tunat” fața! A rămas și ea mută de uimire, i-a șters 10 ani de pe chip! Fanii sunt uluiți de cum poate să arate după operația-minune!

Mara Bănică și-a făcut în sfârșit apariția în platoul unei emisiuni Tv după ce și-a realizat liftingul la nivelul feței care i-a dat multe bătăi de cap, însă se pare că toate eforturile ei și ale medicilor au meritat, fiindcă intervenția i-a șters 10 ani de pe chip.

Însă operația nu a fost fără probleme: jurnalista a fost anesteziată complet la nivelul feței, drept urmare nu a putut să vorbească timp de mai multe ore. Mara Bănică nu putea să îşi controleze, gura, limba şi a făcut un atac de panică. Jurnalista nu putea vorbi, nu se putea exprima şi se temea că nu îşi va reveni din acea stare, amplificată de starea de panică. Din fericire, totul a revenit la normal acum.

De rezultate vă puteți convinge și singuri: acum tenul Marei Bănică este vizibil întinerit, are un aspect proaspăt și e aproape de nerecunoscut. Iată imaginile:

 

 

CITEȘTE ȘI:

L-a distrus! Ce i-a spus Mara Bănică bărbatului care și-a lăsat de două ori gravidă fiica minoră?! ,,Nu fi obraznic! Dacă mai ai vreun…” L-a lăsat fără vorbe! Așa da! Ești de acord cu ea?

Un caz revoltător a șocat opinia publică din România, declarațiile sunt cutremurătoare de-a dreptul.

Un tată a întreținut relații intime cu propria sa fiică, sânge din sângele lui. Fata are 15 ani și a rămas însărcinată cu copilul tatălui ei… Iar asta nu s-a întâmplat o singură dată, ci de două ori! În ambele cazuri a fost supusă unei proceduri de întrerupere de sarcină, totul din vina tatălui!

Direcția pentru Protecția Copilului a aflat de fapta comisă de Virgil, tatăl și capul familiei, așa că a luat-o pe fată din casa acestuia, alături de frații și surorile sale. Virgil are 40 de ani și a avut curajul de a apărea într-o emisiune televizată pentru ,,a-și apăra cazul”.

Totuși, recațiile au fost dure și toate au fost împotriva lui. Cea mai revolatată a părut Mara Bănică, care l-a pus la punct în mod brutal, iată ce i-a zis:

,,Daca mai ai vreun rest de minte in cap, ia decizia sa te duci sa te autodenunti la politie. Prima mea intrebare a ce varsta au fetele tale si la ce varsta o sa te culci cu ele.
Tu ai venit la televizor sa plangi dupa fata de 15 ani care a ajuns la Directia de Protectie a Copilului, in loc sa plangi dupa ceilalti copii pe care nu ii mai ai? Nu fi obraznic! Suntem departe in Europa asta, cu natii de oameni ca tine. Eu nu pot sa am compasiune pentru dumneata, ca am copil acasa!”

loading...
loading...