Mara Bănică a răbufnit la televizor, în direct, în urmă cu puțin timp! A tras-o la răspundere pe doctorița batjocorită de soț, uite ce i-a zis: ,,Când aţi fost la poliţie, aţi spus că îl…”

Subiectul care a făcut-o pe Mara Bănică să se exprime pe larg a fost cel al unei doctorițe umilite de Niculae Ciobanu, șeful de la DGA Călărași. În ciuda faptului că mărturisirile doctoriței dau fiori, Mara Bănică a simțit nevoia să o confrunte direct.

Jurnalista i-a cerut explicații doctoriței Cristina Ciobanu referitor la declarațiile pe care le-a dat în fața polițiștilor, la un moment dat aceasta a spus că îi duce dorul bărbatului care obligat-o să treacă prin chinurile iadului.

Revolta a fost maximă, din partea Marei Bănică, atunci când Cristina a mărturisit că îi e dor de cel care i-a fost soț doi ani de zile, dar ceea ce a șocat-o și mai tare a fost momentul în care bărbatul și-a pipăit și privit una dintre fiice în timp ce era goală.

Iată reacția Marei Bănică:

,,Când aţi fost la poliţie, aţi spus că îl iubiţi şi că vă e dor de mâinile lui mari. Am impresia că e o acuzare: îl acuzaţi de incest. L-aţi văzut că le pipăia (…). Adică făcea incest? (…).Doamnă, eu cred că dragostea şi obsesia nu ţin cont de câte clase avem!”.

Cristina Ciobanu a mai precizat și că îi era frică de soț, care era bipolar, dar și că avea un comportament total nepotrivit față de fiicele sale într-o altă relație.

,,Îmi era frică de el… ştie să manipuleze foarte bine. Erau discuţii pe tema banilor, a fiicelor sale, avea un comportament urât şi faţă de fiicele lui. (…). Tatăl ei o privea goală, zâmbea în timp ce ea se apleca. (…). Fata a ieşit din biserică plângând.”, a povestit Cristina Ciobanu, soţia comisarului-şef de la Direcţia Generală Anticorupţie Călăraşi, potrivit cancan.ro.

Sursa: cancan.ro

loading...
loading...