Mammma mia! Apariţie de infarct! Cristina Pucean, cu un slip minuscul, dintr-o aţă! Se poate mai sexy de atât? Bărbații nu și-au putut crede ochilor! Cum să arăți așa?!

Cristina Pucean, pe numele din buletin Cristina Nicoleta Pucean, și-a făcut loc încet, dar sigur, în lumea mondenă românească, însă a reușit acest lucru fiindcă este prezentă la cele mai importante evenimente ale maneliștilor unde se face remarcată prin mișcările ei provocatoare pe ritmuri orientale, iar formele ei perfecte îi fac pe mulți să își piardă mințile. Blonda a încins atmosfera printr-o fotografie incendiară, în care apare îmbrăcată numai într-un costum minuscul.

Dansatoarea preferată a maneliștilor și-a expus corpul perfect într-o pereche de slipi aproape invizibili. Posteriorul este acoperit de o sfoară, care nu lasă prea multe de lucru imaginaţiei. Fotografia din timpul unor filmări a strâns, în mod evident, câteva mii se aprecieri şi comentarii de susţinere.

Pucean trăiește în lux, călătorește și dansează în toată țara alături de mari artiști. Seara trecută s-a pozat alături de Adrian Minune, pe care l-a întâlnit la o cântare în Marea Britanie. Iată imaginile:

p1 p2

CITEȘTE ȘI:

Cele șase trucuri simple folosite de soțiile perfecte pentru a-și înnebuni soții! Toți bărbații își doresc numărul 5. Tu faci aceste lucruri?

Toți cei care au decis să facă pasul cel mare, își doresc, în mod sigur, o căsnicie fericită și sănătoasă, însă acest lucru nu vine de la sine, ci necesită mult efort din partea partenerilor. Totuși, doar unele cupluri par a fi capabile să rămână fericite până moartea îi desparte. Te întrebi și tu, la fel ca noi, cum fac? Ei bine, iată câteva trucuri care te vor transforma în soția perfectă! Le faci deja?

1. Fii onestă.

Sinceritatea este foarte importantă într-o relație și dacă vei fi sinceră partenerul tău va aprecia enorm. Este necesar să fii tot timpul sinceră cu soțul tău. Dacă îl vei minți, chiar și în legătură cu cel mai nesemnificativ lucru, nu va mai avea încredere în tine pe viitor.

2. Fii grijulie.

Toți bărbații vor să aibă o soție grijulie pentru că își aduc aminte de mama lor. Trebuie să îi arăți partenerului tău că îți pasă de el și să fii acolo când este bolnav, stresat, ocupat, dar și atunci când este bine.

3. Fii loială.

Loialitatea este necesară în orice relație, fie că este vorba despre una de amiciție, fie despre o căsnicie. Trebuie să fii mereu fidelă. Dacă vrei să fii o soție perfectă sau cel puțin să te apropi de perfecțiune, trebuie să fii loială.

4. Fii intimă cu partenerul tău.

Intimitatea joacă un rol extrem de important în căsnicie. Nu este vorba neapărat despre amor, ci despre momentele romantice care vă leagă atât de mult. Totuși, amorul joacă și el un rol extrem de important.

5. Spune-i ce te deranjează și ascultă-l.

Comunicarea este elementară pentru o căsnicie sănătoasă și fericită. Ori de câte ori te deranjează sau te supără ceva, spune-i, fie că este vorba despre el sau despre colegii de la muncă.

Atunci când vrea el să-ți spună ce are pe suflet, ascultă-l. În primul rând, partenerii trebuie să fie cei ma buni prieteni, apoi să fie iubiți sau soți.

6. Ajută-l și susține-l.

Ajută-l în orice face. Dacă poți să-l ajuți pentru a-și realiza un vis, nu sta cu mâinile în sân. Iar dacă chiar nu poți să-l ajuți, susține-l cât de mult poți. uneori, sfaturile din partea persoanei iubite sunt cele care ne ambiționează și ne dau putere să mergem mai departe.

Sursa: estisuperba.ro, a1.ro

 

loading...
loading...