MAMA tocmai NĂSCUSE și a dus COPILUL VIU într-un loc ABANDONAT, l-a ÎNGROPAT într-un MORMAN de NISIP și a pus LEMN peste el. 3 ZILE mai TÂRZIU a primit o VESTE ȘOCANTĂ care a DISTRUS-O, uite DE CE a făcut asta și CE I-au SPUS despre FAMILIE

O mamă din Africa de Sud a făcut un lucru cutremurător care a șocat întreaga lume, mai ales după miracolul pe care l-a trăit peste 3 zile.

Totul s-a petrecut în orașul Paddock, în provincia KwaZulu-Natal, aici s-a întâmplat ca muncitorii unei fabrici de lemn unde lucra și mama copilului, să audă un plânset venind dinspre o grămadă de nisip. Se pare că mama lui, în vârstă de 25 de ani, folosise nisip și lemn pentru a-l îngropa de viu, dar trei zile mai târziu copilașul a fost găsit în viață, printr-o adevărată minune.

Femeia a declarat autorităților că se temea că părinții ei vor fi supărați fiindcă a făcut un al doilea copil. Imediat ce copilul a fost găsit a fost dus la spital, la terapie intensivă, iar mama și-a recunoscut vina. Iată ce ar fi mărturisit femeia, conform unui oficial: ,,Acesta este al doilea ei copil, primul are 4 ani de zile, femeia simțea că părinții ei nu vor fi de acord”.

Mama a fost și ea dusă la spital, deși poliția nu a dezvăluit de ce. După ce a fost externată, nu se știe dacă i se aduce vreo acuzație sau dacă își va primi copilul înapoi.

baby-africa

loading...
loading...