Mama lui Beyonce de România arată beton! La 46 de ani face ravagii printre tineri, unii spun că e mai frumoasă decât fata ei. E incredibil cum arată

Beyonce de România, pe numele din buletin, Mădălina Dumitriu, are o mamă în vârstă de 46 de ani care arată excelent și despre care puțini oameni cred că este bunică de 3 ani! Numele ei este Elena Colfescu și are acasă o nepoțică minunată, pe Anais, fetița lui Nicolae Guță.

Mama lui Beyonce de România este blondă, are o siluetă de invidiat și poartă mereu haine tinerești care o avantajează. Astfel, ea iese din tipar și nu seamănă deloc cu bunicuța clasică pe care o cunoaștem noi.

Mama Mădălinei Dumitriu lucrează la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în funcția de referent, iar în timpul liber se ocupă de nepoțica sa, Anais. Mai mult, Beyonce de România este extrem de mândră de modul în care arată mama ei, așa că a fotografiat-o și a postat imaginea astfel realizată pe internet, urându-i „La mulți ani!”, fiindcă a fost ziua ei de curând.

Deși este o femeie divorțată, Elena Colfescu nu duce lipsă de pretendenți, având mulți urmăritori pe rețelele sociale.

Iată cum arată mama cântăreței Beyonce de România:

y1

y2

y3

y4

CITEȘTE ȘI: 

Polițiștii au văzut o mașină de lux parcată suspect, cu două valize uriașe în ea. Când s-au apropiat și au văzut ce ieșea din ele au început să urle de frică! Și-au făcut cruce când și-au dat seama ce se întâmplase: „Scenele de groază…”

Descoperire cutremurătoare realizată de polițiștii din Oregon, SUA, din orașul Aloha, într-o mașină de lux parcată pe o stradă dintr-un cartier rezidențial.

În mașină, oamenii legii au descoperit două valize mari în care au găsit bucăți din trupul unei tinere femei. În urma investigaţiilor s-a stabilit că este vorba despre Sara Zghoul, o mamă în vârstă de 28 de ani care lucra ca actriţă şi ca model, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Se pare că principalul suspect a fost prins de către agenții de poliție după ce câțiva vecini au alertat autoritățile. „Am recunoscut un ucigaş chiar dincolo de curtea noastră. Tonul vocii sale, când urla, era foarte disperat”, a spus Michael Larsen pentru Fox 12.

Larsen, vecinul care a sunat la poliție a ajuns la scurt timp în locul unde se afla criminalul: „Era foarte frig şi ploua, dar el stătea acolo, sprijindu-se de un copac.” Câteva ore mai târziu, familia Larsen a aflat că bărbatul a fost reţinut pentru uciderea tinerei mame. Potrivit unor surse din poliţie, acesta a încercat să îşi taie gâtul şi venele, ca să nu fie dus după gratii.

Despre tânăra mamă ucisă, prietenii și apropiații spun că era o persoană frumoasă, curajoasă și căreia nu îi era teamă să se schimbe. Era o mamă extraordinară, amuzantă și „era genul de persoană care ți-ar fi dat și haina de pe ea dacă ai fi avut nevoie”. Era cunoscută ca fiind o persoană bună care a atins inimile și viețile multor oameni, tocmai de aceea moartea ei este o mare pierdere pentru comunitatea din care făcea parte.

 

loading...
loading...