Mama lui Babi Minune a ajuns virală! Ce a făcut în lipsă de brad! Imaginea asta cu ea a stârnit hohote de râs

Mama cântărețului de manele, Babi Minune, a devenit cunoscută peste noapte, după ce o imagine din casa acesteia a ajuns virală pe internet. Gestul său a stârnit hohote de râs pe o rețea socială.

Oamenii sunt foarte inventivi! Când vine vorba de sărbătorile de iarnă, fiecare vrea să fie original cu privire la împodobitul casei, dar şi al bradului. Mama lui Babi Minune întrece orice aşteptare! În lipsă de brad, Nataşa a ales să împodobească cea mai mare floare pe care o avea în casă.

Mama lui Babi Minune a vrut să fie în spiritul sărbătorilor de iarnă și s-a apucat să împodobească ficusul din casă! Femeia nu a împodobit bradul așa cum este tradiția, ci a pus o instalație luminoasă pe un ficus ornamental. În plus, mama cântărețului a avut grijă să nu-i lipsească niciun ornament.

După ce a terminat de aranjat totul, Nataşa s-a pozat mândră. Îmbrăcată foarte atrăgător, cu bustul la vedere şi încălţată cu tocuri, mama lui Babi Minune a strâns o mulţime de like-uri şi comentarii pe rețeaua socială unde a publicat imaginea cu ficusul împodobit pentru Crăciun.

 

Sursa: wowbiz.ro 

 

CITEȘTE ȘI: Doar așa ţii bradul de Crăciun verde, săptămâni în şir! Care e secretul

Dacă alegi să îţi cumperi un brad natural tăiat, ştim cu toţii că momentul când Sărbătorile au trecut, iar bradul s-a uscat şi trebuie scos din casă este unul destul de neplăcut. Acele se împrăştie peste tot până reuşeşti să scoţi bradul uscat din casă, iar curăţenia de după Sărbători este cu atât mai stresantă. Există totuşi câteva metode simple că bradul de Crăciun să rămână verde mult timp după ce l-ai adus în casă şi l-ai instalat cu drepturi depline că să întâmpine noul an alături de ţine şi de cei dragi.

1. Când alegi bradul, asigura-te că poţi lua unul care are trunchiul liber de crengi în partea de jos măcar câţiva centimetri, fără să-i strice aspectul. Roagă pe cel ce îţi vinde bradul să ţi-l pregătească de aşa natură încât baza să se potrivească perfect cu formă suportului tău, că el să poată stă drept şi stabil acasă la ţine.

2. Asigură-te că iei acasă bradul curăţat de scoarţă în partea inferioară, pentru că lemnul să fie liber şi curat pe o suprafaţă de maxim 20 centimetri.

3. Când ajungi acasă, dacă nu începi imediat să ornezi bradul în casă, pune-l neapărat într-o găleată cu apă, astfel încât să fie sub apă toată porţiunea de jos, de pe care a fost înlăturată scoarţă copacului.

Sursa: sfatulparintilor.ro

 

CITEȘTE ȘI: Cum să readuci la viață o plantă uscată? Tot ce ai nevoie sunt trei ingrediente pe care le găsești chiar în bucătăria ta!

 

Toată lumea are măcar un ghiveci cu plante în casă, așa că acest truc simplu, dar foarte ulti, va fi de mare ajutor pentru oricine.

Dacă și tu ai plante în casă, cu siguranță ți s-a întâmplat ca una din ele să se ofilească sau să moară, chiar dacă ai avut grijă de ea.

Dacă nu sunt udate atunci când trebuie sau sunt așezate într-un loc nepotrivit în casă, plantele încep să se usuce. Cu toate acestea, este bine să nu arunci plantele, pentru că există soluții pentru a le readuce la viață. Trebuie să știi că există trei ingrediente simple care pot ajuta orice plantă uscată să își revină complet.

Tot ce ai nevoie este: o coajă de banană, jumătate de cană de zaț de cafea, coaja de la două ouă.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci toate ingredientele foarte bine cu ajutorul unui blonder și să adaugi puțină apă. Acest amestec obținut trebuie să îl pui la pământul plantei. În foarte scurt timp, vei observa că planta își va reveni la viață, datorită nutrienților care se găsesc în această soluție naturală.

Sursa: realitatea.net

loading...
loading...