Mama își jelea copilașul născut mort când a văzut poza lui pe pagina de pe o rețea de socializare a unei femei necunoscute, când a aflat motivul s-a ÎNGROZIT

China Langdon are 21 de ani și a postat pe Facebook o poză a copilului ei născut mort, Lucas. Mai târziu ea a găsit aceeași imagine pe contul de GoFundMe a unui străin. Alături de această fotografie, necunoscutul scrisese: ,,Ajutați-mă să îmi îngrop îngerașul”.

Când a făcut această descoperire macabră, mama, care încă își jelea bebelușul, a fost îngrozită, fotografia fiului ei era folosită pentru a strânge donații de către o persoană care, în mod evident se ocupa cu înșelarea oamenilor creduli în mediul online. Mama vrea să îi avertizeze pe ceilalți părinți referitor la pericolele postării imaginilor cu bebeluși și copii pe rețelele sociale.

Acestea pot fi preluate de oricine și folosite în scopuri ilegale. Persoana care a făcut acest lucru a strâns în acest fel doar 5 lire, deși în anunț scria că are nevoie de 1000 de lire.

Iată ce mărturisește mama: ,,Pur și simplu luaseră fotografia de pe pagina mea, îmi tăiaseră fața și încercau să facă bani cu ea. Am fost îngrozită, nu pot să cred că cineva ar face așa ceva. Trebuie să fim atenți la ceilalți oameni, mai ales la necunoscuți, pe rețelele sociale pentru că nu avem cum să știm ce vor face ei cu detaliile pe care le postăm și cu imaginile noastre. Eu, din cauza acestui incident, mi-am schimbat setările pentru ca oameni pe care nu îi cunosc să nu mai aibă acces la fotografiile pe care le postez. A fost o trezire șocantă la realitate”.

imagine-scam

SURSA

loading...
loading...