Mama copiilor abuzați de polițist rupe tăcerea, femeia a izbucnit în lacrimi și a povestit detaliat cum i-a distrus copiii: „Dacă aveam o putere, îl omoram eu…” Ce le-a făcut micuților

În urma abuzului la care au fost supuși, copiii, victimele polițistului pedofil, sunt traumatizați și sunt duși de către părinți la psiholog.

„Practic au plecat de la noi de acasa si au mers doar pe o strada. Au venit, au luat jucarii ca sa mearga la nasa acasa. Pe ceas, fac 2-3 minute maxim. Fetita are 5 ani jumatate si baietelul 9 ani jumate. In parcul din fata blocului sunt foarte atenti unul cu altul si am prins incredere ca are grija de ea. Drumul asta l-au mai facut. Mario merge si se intoarce singur de la scoala. Alessia merge cu mine la gradinita. Niciodata n-am mai avut probleme. Stam in cartierul Ghencea. Sotul se pregatea sa vina la mine la spital. Eu i-am crescut pe copiii mei cu incredere in politisti. El e un psihopat. Baiatul e marcat ca nu si-a putut apara sora. Am ajuns la sectia de politie. Mario e mai mamos. Am ajuns in sectie si mi-a auzit glasul pe hol si a inceput sa strige si sa planga. Daca aveam o putere, il omoram eu. Nu stiu cum poti sa recurgi la asemnea gest. Mario mi-a zis: “Mami, daca aveam ceva ii dadeam in cap si fugeam cu Alessia”. Are tendinta sa fuga, dar dupa s-a gandit ca ramane ea. I-am invatat sa fie unul langa celalalt. Cea mica este foarte iubita si apreciata pentru ceea ce face. Se simte in centrul atentiei, singura faza care a deranjat-o e cand i-a bagat mana in chilotei. Mario a inteles tot. La inceput, politia nu ne-a spus nimic. Domnul frecventa zona. Mi s-a parut fata cunoscuta. El sta in Magurele. Acolo il lasa maxi-taxi, la capatul lui 41. Am incercat sa nu simta lipsurile la scoala, nu am vrut sa le aratam ca nu suntem o familie instarita. Baiatul sufera din toate punctele de vedere. Urmeaza sa mergem la un psiholog”, a declarat Irina Sârbu, mama copiilor.

„E bine că l-au recunoscut și că nu au acoperit lucrul ăsta. Copiii nu mai au acces la televizor. Copiii sunt bine deocamdată. Băiatul a rămas traumatizat. Nu vrea să iasă afară, vrea să stea numai în casă. Băiatul nu ne mai spune ce s-a întâmplat, decât dacă este întrebat de mine sau de tatăl lui. Fata nu a spus de la început, a fost ceva ce a reținut-o. Vom merge la Protecția Copilului pentru consiliere psihologică. Un comportament schimbat văd doar la băiat. Este mai timid și mai fricos decât înainte. (…) Băiatul este conștient de ceea ce s-a întâmplat. Eu sincer, strict părerea mea: omorât! Altceva nimic. Toți avem copiii și toți știm cum este să-ți fie frică să-i mai lași pe stradă”, a mai spus mama copiilor agresați la sediul Poliției Capitalei.

Sursa: wowbiz.ro

 

loading...
loading...