„Mama a murit la duş, poţi să ai grijă de noi?” CE A URMAT după ce acest băieţel de 5 ani a venit cu sora sa în braţe la uşa vecinei şi i-a spus aceste cuvinte te va CUTREMURA!

Salvatore Cicalese a văzut-o pe mama sa leșinată la duș așa că, speriat, a luat-o pe surioara sa de 2 luni în brațe și s-a dus la o vecină spunându-i: “Mama a murit în duş, poţi să ai grijă de noi?”.

Jessica Penoyer, vecina familiei Cicalese, a povestit jurnaliştilor cele întâmplate şi şocul pe care l-a avut în momentul în care a văzut un băieţel în faţa casei sale, ţinându-şi în braţe surioara, şi spunându-i că mama sa a murit.

Stătea acolo în faţa mea şi ţinea în braţe ceva ce, la prima vedere, părea a fi o păpuşă“, povesteşte femeia.

Mama a murit în duş, poţi să ai grijă de noi?“, i-a spus cel mic vecinei sale, fără să bănuiască faptul că gestul său avea să îi salveze viaţa mamei sale.

De îndată, aceasta a sunat la numărul de urgenţă 911.

katelyn-cicalese

Fiul vecinului meu tocmai ce a venit să îmi spună că mama sa a murit în duş“, le-a declarat femeia autorităţilor.

Iniţial, femeia a înţeles că ar fi fost vorba de câinele celui mic, însă băieţelul a corectat-o.

Nu, mama mea a murit în duş. Poţi să ai grijă de noi?“, i-a spus el.

Ambulanţa a sosit la scurt timp, iar paramedicii au găsit-o pe mama copiilor în viaţă, în urma crizei epileptice suferite în timp ce se afla la duş.

Sincer, mi-a salvat viaţa! Dacă nu aş fi primit ajutor la timp, nu ştiu, m-aş fi putut îneca“, a declarat mama lui.

Fiecare zi este o provocare pentru noi. Mă întreabă de un milion de ori dacă o să fiu bine. Mă întreabă: o să ai o altă criză? O să mori azi?“, a mai relatat mama celor doi copii.

Din acel moment, curajosul Salvatore a fost recunoscut drept “pompierul de onoare” de către brigada locală după eforturile sale de a-i salva viaţa mamei sale.

Sursa: Gândul

loading...
loading...