Mama a cumpărat o păpușă de la un magazin de vechituri, dar când a ajuns acasă și-a dat seama că a făcut cea mai mare greșeală a vieții ei. De atunci au fost torturați zilnic. Uite ce pățeau din cauza păpușii și ce s-a întâmplat în direct într-o emisiune

Debbie și Paul Merrick sunt un cuplu care spun că au trecut prin multe din cauza unei simple păpuși.

Cei doi povestesc că, de când au cumpărat acea păpușă au trecut prin multe experiențe ciudate, care i-a speriat. Ei spun despre păpușă că e posedată.

Debbie are 50 de ani și încă își amintește ziua fatidică în care a cumpărat această păpușă veche, pentru doar 5 dolari, dintr-un magazin second-hand. Gândindu-se că a făcut o afacere foarte bună, întrucât acest gen de păpuși sunt de obicei foarte scumpe, a luat obiectul și l-a pus în camera liberă. Totuși, de când a adus-o în casă, Debbie spune că ea și familia ei au fost inundați de fenomene paranormale. Cameron, soțul lui Debbie, susține că s-a trezit într-o dimineață având pe picioare ,,zgârieturi mici”: ,,Într-o dimineață soțul meu mi-a zis că are zgârieturi pe tot piciorul. Asta chiar nu ni se mai întâmplase. Semănau puțin cu zgârieturile de pisică, și îl dureau, și chiar par că au fost făcute de ceva foarte mic, ca mâinile unei păpuși mici”.

zg

Debbie a mai zis și că alarmele de fum de la ei din casă se declanșează pentru absolut niciun motiv, ea crede că spiritul păpușii merge prin camere, ceea ce produce schimbări bruște de temperatură, declanșând astfel dispozitivul. Apoi, se pare că într-o noapte a auzit podeaua scârțâind în spatele ei, dar când a verificat, nu era nimeni acolo. Îngrozită, Debbie a decis să povestească totul prietenei sale, care e un medium și se ocupă de astfel de lucruri paranormale. Prietena ei a avertizat-o imediat că ,,păpușa are ceva în ea” și a fost deranjată până și de faptul de a sta în aceeași cameră cu păpușa posedată!

De frică, în cele din urmă, Debbie a pus păpușa într-o cutie de plastic, și a pus mai multe lucruri peste ea. Totuși, a fost șocată să vadă că păpușa se mișcase, iar colierul pe care îl avea la gât dispăruse, atunci când a mers să o verifice, două zile mai târziu. Debbie precizează: ,,Când am băgat-o acolo, m-am asigurat că i-am înfășurat de vreo 4 ori colierul în jurul gâtului. Chiar mi-era frică, mă tot gândeam cum de a fost posibil”.

p

Cuplul îngrijorat că obiectul ar putea face rău familiei, vor să o vândă, sau să o doneze. În cele din urmă cei doi au fost invitați în cadrul unei emisiuni televizate. Trebuia să vorbească despre ce s-a întâmplat, dar, în mijlocul interviului, toată lumea s-a speriat când balansoarul pe care era pusă păpușa buclucașă a început brusc să se miște.

p1

În cele din urmă păpușa a fost vândută proprietatului unei reviste pe subiecte paranormale pentru aproape 1.000 de dolari.

p2

Iată momentul din emisiune, când păpușa s-ar fi mișcat în direct…:

Sursa: Elite Reader

loading...
loading...