Maldive – un paradis pentru vacanță în orice perioadă a anului

O vacanță în Maldive îți oferă posibilitatea de a te bucura de mult soare, de nisipul fin și lagunele albastre. Aici temperaturile nu scad niciodată prea mult, nu sunt mai mici de 25 de grade, de aceea turiștii pot profita de vremea caldă și frumoasă în orice sezon al anului. Acestea sunt doar câteva motive pentru a pleca în Maldive.

Plajele din Maldive sunt minunate și au un farmec unic, de aceea trebuie să le vezi cu siguranță. Aici ai parte de o liniște profundă, de relaxare, scapi de viața tumultuoasă a marilor orașe. Una dintre cele mai frumoase plaje din Maldive este pe Insula Veligandu. Plaja este atât de curată încât nici nu-ți vine să crezi că poate exista așa ceva. Are suprafața netedă, nisipul foarte fin, alb cu reflexe aurii și alb-gălbui. Apa este limpede, cu numeroși pești colorați, ca de altfel și în alte zone ale arhipelagului.

Aici te poți relaxa pe șezlong sau în hamac și te poți bucura de liniște din zori până seara, fără a fi deranjat de vreo petrecere sau vreun spectacol de divertisment zgomotos. Veligandu este una din insulele cele mai liniștite și mai puțin populate din Maldive.

Rol - AeroCenter (2)

Dacă îți dorești un pic de distracție poți alege un alt loc minunat din Maldive – Island Sun Resort – unde ai posibilitatea de a face excursii interesante pe alte insule, de a te plimba cu hidroavionul, de a merge la pescuit și dimineața și seara, de a beneficia de experiențe spa, de tratamente faciale, corporale, ayurvedice interesante.

Insula Cocoa (sau Cocoa Island) este una dintre cele mai rafinate destinații din arhipelag. Aici este foarte interesant să te plimbi pe nisipul fin, pulverizat ca o pudră, în lumina și căldura soarelui puternic, pe una dintre cele mai frumoase plaje ale acestui paradis. Are laguna albastră și este o stațiune de lux, de cinci stele. Aici ai parte de decoruri romantice la cele 33 de vile elegante, de tratamente spa, ayurvedice relaxante, de scufundări în cele 2 recife care îți pot înfrumuseța vacanța. Pe această insulă poți întâlni staruri internaționale care vin să se bucure de magia insulei și a piscinei infinite a Oceanului Indian cu apa caldă ce scaldă țărmurile Maldive.

Rol - AeroCenter (3)

Insulele din Maldive sunt preferate de entuziaștii de scufundări care au aici posibilitatea să-și manifeste această pasiune în frumoasa lume subacvatică. Nu doar plajele cu nisipul fin și moale sunt de o frumusețe uimitoare ci și grădinile subacvatice cu mii de specii de pești, de creaturi marine interesante, cu alge dantelate și corali colorați. Un loc cu adevărat deosebit este Addu Atoll, în partea de sud a arhipelagului, unde nu este schimbat nimic de oameni, sunt 23 de insule perfect originale, naturale, multe nelocuite. Aici sunt recife impresionante, lacuri, lagune și zone mlăștinoase. Scafandrii sunt fascinați de această regiune deosebită pentru că pot face scufundări și observa o mare diversitate de pești și alte animale marine, pot vedea balene, broaște țestoase și delfini.

În Maldive te poți bucura de liniștea și frumusețea acestor locuri minunate, de stilul interesant al oamenilor care trăiesc aici, de locații exclusiviste, de vegetația tropicală luxuriantă, de lagunele cu apa cristalină de un albastru-turcoaz, de plajele cu nisip curat, fin, alb-auriu. Cei 26 de atoli de corali alcătuiesc un teritoriu de vis cu peste 1000 de insule dintre care doar o parte sunt locuite. Dacă vrei să ai parte de un sejur inedit poți alege una din cele mai interesante oferte de vacanță pentru Maldive 2018.

Rol - AeroCenter (4) (1)

Principalul atol de corali este numit Male și reprezintă capitala acestei țări. Această metropolă este și ea impresionantă, aici trăiesc foarte mulți oameni înstăriți. Deși orașul cuprinde clădiri frumoase, blocuri moderne, bănci, hoteluri, bulevarde, străzi înguste, magazine cu suveniruri, ceea ce atrage atenția turiștilor este tot paradisul insulelor, culoarea apei oceanului de un verde-albăstrui care scaldă țărmurile. Principala religie în Maldive a fost budismul, mai târziu fiind introdus islamismul. Influența altor imperii (olandez și britanic) asupra locuitorilor a fost resimțită și în ceea ce privește religia. Un monument impresionant în Male este Vechea Moschee de Vineri care a fost construită în secolul XVII.

Maldive este locul perfect pentru a te bucura de o vacanță deosebită, aici orice turist care a venit a fost încântat de peisaj și condițiile de cazare și nu a plecat nimeni dezamăgit vreodată. Arhipelagul cu insule are un farmec aparte, reflectă magia unei vieți simple, în care domină natura tropicală, albastrul lagunelor, azurul oceanului, soarele puternic și plajele minunate.

loading...
loading...