Magdalena Șerban se mărită? Cu cine?! Chiar ea a făcut anunțul halucinant!

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, Magdalena Șerban le-ar fi vorbit celor care o audiază despre căsătorie! Femeia, care în prezent se află în arest, ar fi purtat un dialog halucinant cu anchetatorii cărora le-a povestit că se pregătește să se mărite!

Martorii de la fața locului au dezvăluit, potrivit spynews.ro, că în momentuș în care Magdalena Șerban a fost întrebată de unul dintre anchetatori ce face, ar fi răspuns simplu: că se pregătește să se mărite. În plus, se pare că femeia a adăugat și că există un partener care știe de acest plan al ei.

,,Femeia a ținut-o pe a ei și a susținut că nu a făcut nimic! Peste 10 persoane au întrebat-o de crimă, iar ea părea impasibilă! La un moment dat însă, în încăpere a intrat un tip, care, pentru a o determina să se simtă mai relaxată, a întrebat-o ce face! Spre surprinderea generală, ea s-a luminat la față și a dat un răspuns care i-a amuzat pe toți! “Ce să fac, mă pregătesc să mă mărit”, a spus ea, iar anchetatorul a continuat pe același ton! “Dar el știe?!”, apoi, a zâmbit! “Bineînțeles”, a fost răspunsul Magdalenei Șerban, care, din acea clipă, nu a mai avut reacții negative și s-a mai liniștit”, au dezvăluit persoane de la față locului, relatează stirilekanald.ro

Avocata Magdalenei Șerban a declarat că, în opinia sa, femeia nu a avut discernământ în momentul comiterii faptei cumplite, însă acum urmează ca Șerban să fie supusă unei expertize care să stabilească exact dacă a avut sau nu discernământ în momentul atacului asupra Alinei Ciucu, la metrou.

Sursa: stirilekanald.ro

CITEȘTE ȘI:

Incredibil ce a putut să-i spună criminala de la metrou avocatei sale! Magdalena Șerban și-a chemat apărătoarea la poliție și, după câteva minute, s-a luat la ceartă cu ea. Ce i-a urlat avocatei

Magdalena Șerban, criminala de la metrou, a avut un comportament cel puțin ciudat pe întreaga perioadă a audierilor, în plus, se pare că timp de trei zile nu a recunoscut nici măcar o dată că a împins-o pe Alina Ciucu pe șinele metroului de la Dristor.

Deși nu a recunoscut nimic, a cerut totuși să își cheme avocata care să o reprezinte în fața anchetatorilor, un gest foarte lucid pentru cineva care era descris ca fiind „incoerent”. Se pare că încă din prima seară de arest Magdalena Șerban a sunat-o de la Poliția Capitalei pe persoana care să o ajute din punct de vedere legal.

Totuși, după doar câteva minute în care se presupune că au stat de vorbă, discuția s-a încins iar anchetatorii nu mai știau ce să creadă! Surse autorizate din cadrul anchetei au dezvăluit potrivit wowbiz.ro: ,,Dupa ce a fost prinsa si dusa la audieri, Magdalena Serban a insistat sa isi sune avocata! Conform legii, i s-a permis acest lucru si, la un interval de o ora, si-a facut aparitia la politie o doamna care ar fi trebuit sa devina aparatoarea ei. Culmea este insa ca nu s-a mai putut, caci, in urma discutiilor avute intr-o sala amenajata special, femeia acuzata de crima a inceput aiba o atitudine de om tulburat si sa strige in gura mare la cea pe care o chemase sa o reprezinte! “De ce ai venit? Eu nu am nevoie de tine! Tu esti cu astia, cu anchetatorii, vrei sa ma dai pe mana lor”! Cam asa a fost, in mare, discutia dintre ele. Toata lumea a ramas atunci muta de uimire”.

La 5 zile de la crima tragică de la metrou care a șocat o țară întreagă, ies la iveală noi informații. În prezent agresoarea este încă internată în Spitalul Penitenciar Jilava, însă comportamentul ei este complet schimbat, nu mai este cea pe care au arestat-o polițiștii în seara de marți.

Surse apropiate anchetei declară că în noaptea în care Magdalena Șerban a împins-o pe șina de tren pe Alina Ciucu, criminala avea lecția învățată și știa exact ce trebuie să facă, mai ales când autoritățile au dus-o să fie identificată de către prima victimă, cea care a scăpat cu viață.

Persoane implicate în acest caz au declarat potrivit wowbiz.ro: ,,Poate fi de necrezut, dar la sectia de politie la care a fost dusa, ea se comporta de parca nu ar fi facut nimic! De altfel, si repeta obsesiv intrebarea “De ce este tinuta cu forta la audieri?”! Mai mult, atunci cand prima fata pe care ea a vrut sa o arunce in fata metroului, la statia Costin Georgian, a venit sa o identifice, simtea clar ca trebuie sa ii induca in eroare pe toti. Asa ca, in momentul in care a fost pusa intr-un loc securizat cu un geam, criminala nu a stat drept, cum se intampla in astfel de cazuri, ci incerca sa aseze intr-o parte, isi intorcea capul, apoi spatele si, cateva minute, nu a vrut sa isi arate fata”.

Sursa: wowbiz.ro

loading...
loading...