,,M-am trezit într-un pat ciudat, între doi bărbați necunoscuți. Îmi simțeam creierul de parcă tocmai fusesem…” După ce s-a dus la baie și a vomitat tot ce avea în ea, femeia și-a dat seama ce făcuse

Această poveste de viață a fost publicată de cotidianul britanic ,,The Guardian”, o femeie și-a trimis la adresa redacției propria poveste înfiorătoare de viață, o viață de om într-un singur an. E atât de interesantă, încât am decis să o traduc, nu veți regreta că o citiți:

,,M-am trezit într-un pat ciudat, între doi bărbați necunoscuți. Îmi simțeam creierul de parcă tocmai fusese înmuiat în bere, mobila părea să danseze în fața mea, și, dintr-un anume motiv, nasul meu părea foarte prezent pe fața mea. Luasem droguri!

M-am luat de pe saltea cu greu, și m-am holbat la fețele celor doi cu care tocmai făcusem amor cu o noapte în urmă. În stânga o cunoștință – un tip murdar, genul de prădător, în dreapta, iubitul unei prietene. Mi-am luat repede hainele, m-am dus la toaletă să vomit până când singurul lucru care mai rămăsese în stomac era vina pe care o simțeam. Atunci am aflat cât de puternice sunt emoțiile, senzația de vină mi-a ars stomacul săptămâni la rând.

Cu exact un an înainte de această dimineață îngrozitoare, ieșisem dintr-o relație care mă sufoca. Pentru prima dată eram liberă și entuziasmată să flirtez cu alți bărbați, să-i sărut și să mă culc cu ei. Așa că asta am și făcut, în mod repetat. Din octombrie 2014, până în mai 2015.

Ajungeam acasă la 10 dimineața, arătând oribil, colegii mei de apartament râdeau de mine, știau ce făcusem. Aventurile erau mereu ușoare, eram mereu beată, și nu foloseam niciodată protecție. Părea amuzant atunci, dar când a venit vara, totul a început să se schimbe.”

Fata povestește că s-a angajat într-un bar, unde era înconjurată de alcool și bărbați:

,,Diminețile când plecam de la ei mă simțeam ca un șervețel folosit. Părea că toată distracția era în a dori, nu a avea. Ce interes mai puteau ei avea în mine după ce deja mă cuceriseră? Așa că au început să mă refuze. Aceste refuzuri m-au făcut să am mereu nevoie de asigurări. Probabil puțeam a disperare. Am ajuns să-mi petrec tot timpul în bar, chiar și când nu lucram acolo. Acolo mă simțeam dorită, însă eram și mai singură ca oricând.

Așa că am ajuns să nu-i mai aleg, mergeam cu oricine, cu bărbați care mă sărutau în toalete publice, bărbați care mă dădeau afară dimineața și care spuneau că vor să lucreze, dar de fapt urmau să facă sex cu altă fată. Bărbați care pariau pe 100 de lire cu prietenii lor că vor fi primii care se vor culca cu mine. Voiam să mă opresc, dar e mai ușor de spus decât de făcut.

În dimineața în care m-am trezit între acei doi bărbați a fost în aceeași zi în care m-am întors la facultate, eram în al doilea an. Într-un singur an mă culcasem cu 12 oameni, de 8 ori avusesem contact neprotejat, și de trei ori luasem pastila de a doua zi. Trei bărbați mă înșelaseră cu prietenele mele, am încercat tot felul de substanțe interzise, am băut mult. Dar acum, când mă gândeam la ce am făcut, eram în șoc.

A urmat fața de recuperare, așa că, deși înainte mă îmbătam zilnic, timp de două săptămâni nu am mai pus gura pe alcool. Am mers la o clinică de sănătate sexuală, mi-au făcut teste de sarcină și teste pentru toate bolile posibile, dar, în mod miraculos, eram sănătoasă! Mi-am promis să fac dragoste de atunci, doar trează, iar acum sunt abstinentă de 3 luni. Abia acum am decis să mă iert pentru ce mi-am făcut. Și nu m-am răzgândit.”

loading...
loading...