Luase buletinul unei prietene, la 15 ani se angajase ca să poată plăti facturile medicale ale tatălui. Când a întârziat o dată la serviciu, șeful a pedepsit-o aspru. Peste 10 zile era moartă. Ce-i făcuse de fapt șeful e înfiorător

Familia unei fete în vârstă de 15 ani din China are inima frântă după ceea ce s-a petrecut fiicei lor. Ei spun că a murit la trei zile după ce a primit o pedeapsă foarte dură fiindcă întârziase la serviciu.

Aparent, adolescenta, care a fost identificată doar sub numele de Xiao Fei, a fost forțată să facă 100 de genuflexiuni pentru că nu a reușit să ajungă la timp la serviciu. Se pare că fata a murit din insuficiență respiratorie.

Xiao Fei a abandonat școala și împrumutase buletinul unei prietene pentru a-și putea câștiga existența. Conform unui articol publicat de UNILAD, adolescenta a început să lucreze în ciuda vârstei sale fragede, pentru a ajuta la plata facturilor medicale ale tatălui său bolnav. Ea lucra într-o companie imobiliară.

Un manager în acea companie a fost intervievat de către un post de televiziune, acesta a declarat că nu a fost o pedeapsă, ci un exercițiu. Totuși, el a recunoscut că a obligat-o să le facă pe toate 100 genuflexiunile.

Tatăl, descriind ce s-a întâmplat mai după acest episod, a zis: ,,Fiica mea nu se simțea bine apoi și își luase medicamente, dar nu își mai putea mișca picioarele.”

La câteva zile de la episodul cu pedeapsa, adolescenta nici nu își mai putea ridica mâinile, la scurt timp paralizase. Mama sa a dus-o imediat la spital, la terapie intensivă, dar acolo va muri peste scurt timp. Medicii au diagnosticat-o cu Sindromul Guillain-Barre, o boală rară a sistemului nervos.

Între timp, un avocat a arătat că firma nici măcar nu era conștientă că angajase un minor.

f1

Autor text: stiri.rol.ro 

loading...
loading...