Lovitură uriașă! Ce s-a întâmplat cu Liliana, după ce s-a iubit cu Nelson Mondialu’: ,,M-am distrat cu ele ca-n filme. Lili este… Doamne, Doamne. Este calificată… Îi place şi alcoolul, e moartă după distracţie” Decizia luată de Alexandru, declarații incendiare!

Liliana Pop, concurenta de la emisiunea ,,Gospodar fără pereche” vine din Bistrița și a reușit să-i intrige pe telespectatori încă de la primele ediții ale acestui concurs. Liliana are frumoasa vârstă de 20 de ani și în prezent luptă pentru a-l cuceri pe Alexandru Abramiuc, în vârstă de 28 de ani, din Negostina, judeţul Suceava.

Mai mult, tânăra l-a și dus pe student să îi cunoască părinți: ,,Nu ştiu ce o să ne rezerve viitorul, dar, deocamdată, o să îl prezint părinţilor mei pe Alex şi sper să îl placă. Prima reacţie o să fie foarte importantă, apoi nu mai contează. Să vadă cum te duce capul, ce scoţi pe gură, cum te comporţi, manierele la masă, mai ales“.

Alexandru era foarte emoționat: ,,Am emoţii, sper să fac o impresie bună. La urma urmei, merg în casa oamenilor pentru prima dată”, a spus el, care i-a dus Mihaelei Pop, mama Lilianei, un buchet de flori, iar tatălui ei, Radu, ,,ceva dulce, pentru îndulcirea relaţiei”, potrivit cancan.ro.

Se pare că mama Lilianei a fost foarte mulțumită de alegerea fetei sale: ,,Am observat în acest băiat un tânăr plăcut, cu un simţ al umorului bine dezvoltat, dar totuşi cu o ambiţie, şi în privire, şi în gândire. Am încredere deplină în decizia pe care o va lua. Îmi place mult de băiat, dar nu pot să spun dacă va rămâne cu el sau nu”.

Vă reamintim că în urmă ce ceva vreme, Nelson Mondialu’ a făcut declarații incendiare despre Liliana:

,,În urmă cu ceva timp, am dat anunţ pe unul dintre conturile mele de socializare că organizez o petrecere. Mi-am lăsat numărul de telefon şi am rugat fetele interesate să mă sune. Am primit un telefon şi s-au prezentat la Cluj-Napoca cinci fete din Bistriţa. Printre care şi Lili. Am făcut o selecţie şi am păstrat doar două dintre ele. Pe Lili şi Ada pentru că erau cele mai dotate. M-am distrat cu ele ca-n filme. Lili este… Doamne, Doamne. Este calificată… Îi place şi alcoolul, e moartă după distracţie. Au stat de vineri până luni, trei nopţi, la mine. Lili se îndrăgostise de mine, nu mai voia să plece. Le-am dus la un mall şi le-am cumpărat de încălţat. Ele doreau pantofi cu toc, dar le-am zis că-şi pot rupe genunchii. Aşa că le-am luat câte o pereche de şlapi. Primeam tot felul de mesaje de la persoane necunoscute. Că i-am făcut probleme, că fata ar fi minoră, că o să ajung la puşcărie. La un moment dat, mi s-au cerut chiar şi 20.000 de euro, dar nici eu nu sunt fraier! S-a încercat şantajarea mea. Mi s-a spus că au aflat părinţii ei şi că o să am probleme. Unul poreclit «Başa», un şmecher din Bistriţa, care era şeful ei, a aflat de toată povestea şi au încercat să mă facă. Dar de la Nelson nu a putut să scoată nimic. Lucrurile s-au rezolvat în cele din urmă pentru că, vorba aia, cunosc şi eu oameni în Bistriţa, nu sunt un oarecare”.

loading...
loading...