Lovitură îngrozitoare pentru Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană! Cei mai afectați sunt copiii lor! Decizia luată de instanță l-a enervat la culme pe Prigoană! Ce s-a întâmplat în familia lor

În urmă cu trei zile, instanța a luat o decizie foarte importantă referitor la copiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană.

Maximus și Eduard, băieții celor doi, vor trebui să urmeze un program de consiliere psihologică cu un specialist din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector 5. Judecătoria Sectorului 5 a luat această decizie în urmă cu 3 zile, în camera de consiliu. Se pare că solicitarea a fost făcută de către DGASPC sector 5, decizia îi obligă, practic pe părinți, să le asigure celor doi copii ajutorul unui psiholog, lucru care se pare că a fost un subiect sensibil pentru fostul cuplu.

„Admite cererea. Stabileste ca minorii PMM si PEG sa urmeze un program de consiliere psihologica in vederea punerii in executare a titlului executoriu in sentinta civila nr…. a Judecatoriei sectorului 3. Consilierea psihologica va fi efectuata de catre un psiholog din cadrul DGASPC sector 5, prin sedinte saptamanale pe o perioada de 3 luni. Obliga pe debitorul Bahmuteanu Adriana Cristina sa aduca la indeplinire masurile dispuse in sarcina sa de catre psihologul desemnat in scopul bunei desfasurari a sedintelor de consiliere. La finalizarea programului, psihologul desemnat va intocmi un raport pe care il va inainta instantei de judecata, executorului judecatoresc si DGASPC Sector 5”, se arată în hotărârea instantei.

Bahmu și Prigoană au avut în trecut opinii total opuse față de nevoia copiilor de a merge la psiholog, cea care susținea această idee era Adriana, care considera că cei doi băieți sunt afectați de divorțul părinților. Pe de altă parte, Prigoană își acuza fosta soție că ea e cauza problemelor copiilor.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:

Anunț bombă! Gabriela Cristea, a fost pusă la punct de șefii ei! Ce i-au promis ca să îi închidă gura definitiv! E știrea momentului!

Faptul că Gabriela Cristea a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu după ce a născut, e un fapt cunoscut de toată lumea, doar că Cristea spera că lucrurile nu vor rămâne așa și că se va putea întoarce oricând la cârma emisiunii, lucru care nu s-a întâmplat.

Unele surse spun că aceasta nu a fost cu siguranță alegerea Gabrielei Cristea, șefii vedetei au fost cei care au decis că Bianca Drăgușanu este mult mai potrivită pentru acel show TV. Însă lucrurile s-au precipitat, Gabriela era decisă chiar să își caute dreptatea în justiție sau în presă, acesta a fost momentul când șefii i-au făcut o propunere de nerefuzat: „I-au spus că ar fi cel mai bine să profite de concediul post-natal cât poate de mult, să termine cu botezul, să îl facă, așa cum își dorește, după Paște. Iar apoi îi vor da o emisiune și, mai mult decât atât, îl vor accepta și pe Tavi Clonda, cu formația, în emisiunea ei. Când va avea loc însă, nu i-au spus…”, a declarat o sursă demnă de încredere din televiziunea la care a lucrat Gabriela Cristea, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristea a scris recent pe Facebook un nou mesaj referitor la viitorul ei în televiziune: „Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre. Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper că acest lucru să se întâmple cât mai curând. Va îmbrăţişez cu drag!!!”.

„Concediul meu post natal se încheie la finalul acestei luni și mai am dreptul și la concediu de creșterea copilului. Măcar pe primul să îl termin și mai vedem. Fizic, mă simt pregătită, dar Victoria e încă mititică și cred că are nevoie de cât mai mult timp petrecut cu mami și tati. Deciziile privind cariera mea și a lui Tavi Clonda le vom lua în familie și vi le vom comunica vouă, celor care ne susțineți mereu aproape. Timpul petrecut cu Victoria o să încline balanța într-un sens sau altul. Vă îmbrățișez cu drag”, a mai scris Gabriela Cristea pe contul de Facebook.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...