Loto Grecia Kino: Învață trucurile și strategiile cunoscătorilor

Loteria Grecia Kino este una dintre loteriile internaționale preferate ale românilor, care pot juca la ea și de acasă, fiind inclusă în ofertele mai multe case de pariuri online.

Extragerile au loc din 5 în 5 minute, de dimineață până seara, și sunt transmise în direct de unul dintre operatorii de top. Sunt extrase 20 de bile din 80, iar pe un bilet pot fi trecute 15 sau 16 numere, în funcție de casa de pariuri aleasă. Luând în considerare cea de-a doua variantă, se poate alege maxim sistemul 8/16. Opțiunea cu cele mai mari șanse de succes este 1/16, dar și câștigul este cel mai mic, pentru că suma câștigată este direct proporțională cu probabilitatea ca biletul să fie câștigător.

Respectând acest principiu, biletul jucat în sistem 8/8 oferă și cel mai mare profit potențial. Sunt foarte multe variante de bilet: 1/1, 3/7, 5/12/ 8/10, 4/4 ș.a.m.d.

Cât se poate câștiga, concret

Am făcut această introducere, ceva mai lungă, pentru cei care nu au jucat la Grecia Kino până acum. Dacă te numeri printre ei, ai văzut deja că nu este nimic complicat. Aș stărui puțin asupra câștigului potențial, cu un exemplu concret.

Dacă alegi un bilet cu 5 numere, pentru o miză de un leu, câștigurile potențiale sunt următoarele, în funcție de sistemul ales:

  • 1/5 – 3,8 lei
  • 2/5 – 15 lei
  • 3/5 – 191 de lei
  • 4/5 – 296 de lei
  • 5/5 –  400 de lei

Un bilet câștigător în sistem 8/15 aduce un câștiga de 50.000 de lei. Nu este mult, în comparație cu jackpot-ul de la 6/49, dar nici puțin, mai ales că riști doar un leu. Dacă pui miza 10 lei, câștigul potențial este de 500.000 de lei, adică peste 100.000 de euro.

Jucătorii cu ștate vechi de kino cunosc câteva trucuri prin care obțin câștiguri mai dese. Am vorbit cu unul dintre ei, l-am rugat să îmi dea câteva sfaturi. Iată ce mi-a spus:

Joacă la agenții de pariuri online

Cu cât Payout-ul unei case de pariuri este mai mare, cu atât mai mulți bani se întorc spre jucători. Agențiile de pariuri online oferă, fără excepție, Payout-uri mai mari decât cele terestre. Există diferențe și între operatorii online, pe acest criteriu.

Joacă pe bani virtuali până îți creezi un plan de joc

Până găsești cel mai bun sistem, este recomandat să nu joci pe bani reali. Urmărește o serie de extrageri, încearcă să descoperi un tipar. Între timp, citește ce găsești pe Internet despre strategii. Te poți gândi că nu e mare lucru să pierzi un leu, cât poate fi miza minimă, dar 30 de bilete pierdute înseamnă 30 de lei.

Joacă între 4 și 8 numere pe bilet

Cunoscătorii spun că dacă ai mai puțin de patru numere pe bilet sunt șanse mici de câștig. La extragere participă, totuși, 80 de bilet. Este mai bine se ai câștiguri mai mici (cum sunt cele aduse de un sistem 1/8), dar mai dese, decât să țintești câștiguri mari, care să nu vină niciodată.

Joacă mereu aceleași numere

Nu știu dacă ai citit poveștile celor care au câștigat la Loto 6/49 în ultimii ani. Aproape toți au mărturisit că jucau aceleași numere de ani de zile. Pe site-ul de pariuri îți poți seta „numerele norocoase”, ca să nu stai să le pui pe bilet pe fiecare în parte, la fiecare extragere. „Dacă tot schimbi numerele, este posibil să te ocolească norocul”, sunt de părere jucătorii cu experiență.

sau

Alege numere consecutive sau numerele care nu au mai fost extrase de mult timp

Totuși, dacă vrei să joci numere diferite de la o extragere la alta, e bine să o faci cu o logică. Joacă numere consecutive, sau numerele care nu au mai fost extrase de mult timp. Nu trebuie să le cauți tu. Trebuie doar să bifezi opțiunea, iar bilele apar pe bilet. Poți opta și pentru „bilele extrase cel mai des”. După inspirație…

Joacă mai multe bilete cu numere diferite

Cu cât joci mai multe bilete, cu numere diferite, cu atât ai mai multe șanse de câștig. Este o logică simplă.

Joacă doar la agenții serioase

Riscul ca o agenție să nu plătească câștigurile sunt mici, dacă joci la un operator licențiat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Dacă nu era serios, nu primea licența. Totuși, este bine să citești recenziile de pe site-urile de specialitate, plus părerile de pe forum, înainte de a-ți deschide cont special pentru a juca la Kino Grecia.

Orice-ar fi, nu te aștepta să te îmbogățești jucând la loterii de acest tip. Poți câștiga bani de-o vacanță sau ca să îți cumperi ceva frumos, dar te vei duce în continuare la muncă, chiar de „împuști” un bilet 8/8. În concluzie: joacă doar dragul distracției.

loading...
loading...