Locul în care orice femeie se simte în al nouălea cer

Întreabă orice femeie unde se simte împlinită, plină de emoții și de energie, suspendată undeva între încântare și exaltare, și îți va spune că acel loc sublim poartă numele de magazin. Indiferent dacă e pasionată de accesorii, de haine sau de cosmetice, ea se va simți fabulos într-un loc unde își aduce aminte cât e de frumoasă și cât de multe merită.

Noi mergem și mai departe și identificăm acel loc în care orice femeie, indiferent care ar fi pasiunea ei legată de shopping, se va simți în al nouălea cer: într-un showroom de bijuterii!

Showroom-ul din Cluj Royal Diamante, un vis devenit realitate pentru orice femeie

Pereți decorați în tonuri de alb și crem, podea de lemn, debordând de eleganță naturală, accente de bronz și auriu care redau perfect glam-ul acestui magazin. Te așezi pe unul dintre scaunele tapițate cu bordeaux regal, mângâiată de atmosfera luminoasă a încăperii, cu privirea magnetizată de toate minunățiile din jurul tău: poate cineva contesta faptul că un showroom de bijuterii este raiul pe pământ?

Mai mult, showroom-ul nu aparține unui producător obișnuit, ci brand-ului Royal Diamonds, care importă bijuterii cu design unic, din diamante de înalte calitate, de la unul dintre puținele nume mari de pe piață care mai produce in-house, la Londra. Dacă mai adăugăm și că prețurile sunt cu aproape 60% mai mici decât ce ai plăti în mod normal într-un magazin, vei realiza că da, acesta este locul unde orice femeie se simte în al nouălea cer.

Nu doar decorul maiestuos al showroom-ului din Cluj Royal Diamonds și calitatea incontestabilă a bijuteriilor pe care le găsești aici ar trebui să îți îndrepte pașii spre acest paradis al femeilor, dar și posibilitatea de a proba inele cu diamante splendide, lănțișoare cu pandantive de vis, brățări strălucitoare și alte câte și mai câte alte minunății. Deși shopping-ul online e tot mai dezvoltat în ultima perioadă, trebuie să recunoaștem că nimic nu se compară cu satisfacția de a simți pe piele bijuteria la care visezi.

Contemplând admirativ bijuteriile din online nu te poți decât imagina în compania lor, însă în showroom-ul Royal Diamonds din Cluj vei avea privilegiul de a vedea cât de frumoasă ești alături de ele. Grație sistemului de măsurători precis pus la punct de Royal Diamonds, ai posibilitatea de a opta pentru un produs care ți se potrivește perfect și pe site, dar în showroom vei avea în plus certitudinea că bijuteria aleasă te complimentează în mod fabulos.

Excludem din start posibilitatea că în paradisul bijuteriilor din showroom nu vei găsi nimic care să te încânte, deoarece considerăm că așa ceva e imposibil! Dar este cu putință ca favoritul tău, pe care l-ai reperat online, să nu se regăsească în selecția din magazin. Nu e nicio problemă: Royal Diamonds îți oferă posibilitatea de a-ți programa vizita în showroom și de a specifica care sunt modelele care te-au cucerit și pe care vrei să le vezi apoi în magazin.

În același sens, programându-ți vizita, te vei putea asigura că vei avea parte de servicii de prezentare cât mai complete și că specialiștii vor fi pregătiți de venirea ta. Exact ca o regină: vei avea la dispoziție tot ceea ce îți dorești.

Nu în ultimul rând, în showroom vei avea parte și de asistență specializată, de personal plăcut și amabil care îți va oferi absolut toate informațiile de care ai nevoie. Nu ezita să întrebi orice, deoarece compatibilitatea dintre tine și bijuteria visurilor tale trebuie să fie deplină. Dar serviciile de calitate îți vor fi de ajutor și dacă ești indecisă: e de la sine înțeles că, pusă în fața tuturor acestor inele, brățări, ceasuri sau pandantive de poveste, te vei simți ușor nesigură pe tine.

Dacă te-am convins și pe tine că o vizită în showroom-ul Royal Diamonds din Cluj este întruchiparea tuturor visurilor tale, îți oferim adresa de pe Pământ a celui de-al nouălea cer: bulevardul 21 Decembrie 1989, nr 1.

Te poți programa apelând numărul de telefon 0741 765 457 sau trimițând un email la adresa sales@royaldiamante.ro.

Porțile showroom-ului Royal Diamonds sunt deschise de luni până vineri, între orele 10-19 și sâmbăta, între 10-14. Noi îți dorim clipe cât mai plăcute petrecute în această locație de poveste.

loading...
loading...