#LifeDentistii prezintă modul modern prin care îți poți menține dinții sănătoși

Clinica stomatologică Life Dental Spa este localizată în centrul capitalei, câștigându-și renumele prin stomatologia holistică, modernă, diferită, pe care o practică cu mult succes. Medicul fondator al clinicii, specialist în laser stomatologic, dr. Cristina Obreja, a inspirat întreaga echipă de #LifeDentisti să ajute pacienții prin procedee moderne. 

Ce înseamnă stomatologia holistică? 

Privit ca un concept cu totul nou, holisticul înseamnă că întregul nu este redus la părțile sale componente, astfel că pacientul este văzut ca o combinație de factori fizici, psihici și ai stilului de viață. Echipa de #LifeDentisti tratează pacienții holistic, ceea ce înseamnă că: 

 

  • Terapiile și metodele de tratament pentru afecțiune gingivale (gingivită, parodontoză) sau dentare (carii dentare, de exemplu) sunt MINIM-INVAZIVE, realizate cu laserul dentar, tehnologia ultramodernă ce a revoluționat stomatologia

 

  • În tratamentul cariilor și al sigilărilor dentare și nu numai, sunt utilizate materiale biocompatibile care nu conțin compuși ce s-au dovedit a fi toxici pentru organism de-a lungul timpului (plombe non-toxice) 
  • Comunicare medic-pacient care să ofere un ambient cald și prietenos, confortabil pentru pacientul care este complet informat cu privire la toate manoperele ce urmează a fi realizate
  • Sfaturi și recomandări cu privire la menținerea igienei orale cu produse ce contin ingrediente naturale, lipsite de aditivi artificiali și consiliere cu privire la îmbunătățirea stilului de viață în scopul prevenirii recidivelor afecțiunilor  tratate 
  • Educație profilactică, pacienții conștientizând importanța vizitelor periodice la cabinetul stomatologic din București pentru consultații de rutină 

Alege acum să urmezi protocolul holistic de tratare a parodontozei! Scapă de temuta boală parodontală cu ajutorul laserului dentar în clinica stomatologică modernă Life Dental Spa!

Ce presupune o consultație de rutină? 

Atunci când pacienții aleg clinica dentară Life Dental Spa, experiența este demnă de statutul de ,,dental spa” – inițial are loc o consultație cu o cameră intraorală cu ajutorul căreia #LifeDentistul evaluează sănătatea orală. 

În urma primei ședințe, pacientul este complet informat cu privire la afecțiunile dentare de care suferă și este întocmit un plan de tratament ce cuprinde toate manoperele și procedurile medicale ce urmează a fi realizate, precum si costurile aferente. Astfel, comunicarea medic-pacient este menținută la cel mai înalt nivel. 

Înainte de începerea oricărei manopere medicale, #LifeDentist-ul propune realizarea unei igienizări complete a cavității orale, pentru a îndepărta în totalitate depunerile de tartru si placa bacteriană, care pot avea un efect nefavorabil asupra tratamentului.

Pachetul complet de igienizare orală oferit de către #LifeDentist-ii noștri cuprinde: 

  1. Detartraj cu ultrasunete – acesta elimină depunerile de tartru dentar (piatră dentară) de pe suprafața dinților (tartrul dentar, odată format și depus al nivelul dinților, nu poate fi eliminat prin simplul periaj oral) 
  2. Periaj profesional – netezește și lustruiește suprafețele dentare 
  3. Air-Flow – jetul de particule are rolul de a elimina cele mai mici depuneri de placă bacteriană din spațiile interdentare și greu accesibile 

Astfel, pacientul este pregătit să urmeze restul procedurilor medicale, fie că este vorba de tratamentul gingivitei cu laserul, tratamentul parodontozei cu laserul sau tratarea cariilor cu laserul. Riscul de recidivă este minim și complicațiile sunt foarte puțin probabile! 

Profită de ofera Life Dental Spa! Accesând site-ul clinicii dentare Life Dental Spa, viitorii pacienți beneficiază de un voucher de 100 de lei, sumă ce se scade din costul întregului tratament ce urmează a fi realizat.

Programează-te acum și îmbunătățește-ți sănătatea orală cu ajutorul echipei Life Dental Spa! 

loading...
loading...