Lidia Buble a lămurit în sfârșit pe toată lumea! A spus adevărul despre relația cu Răzvan: ,,E un…” Apropiații sunt de acord: ,,S-au certat la…” Ce se întâmplă de fapt între cei doi:

După ce nu s-au mai afișat o vreme la evenimentele mondene, oamenii și fanii lui Răzvan Simion, dar și cei ai Lidiei Buble, au crezut că vedetele s-ar fi despărțit.

Cea care a făcut în sfârșit lumină și a lămurit toate zvonurile, o dată pentru totdeauna, a fost Lidia. Pentru a pune capăt speculațiilor de tot felul, cei doi s-au afișat împreună la Media Music Awards, deși nu au acceptat nici acolo să discute despre relația lor. Apariția a atras toate privirile, mai ales fiindcă Răzvan a apărut în cârje deoarece în ultima perioadă avusese probleme cu piciorul.

Iată declarația Lidiei pe acest subiect, potrivit wowbiz.ro:

,,Păi știi tu cum e gura lumii, n-o astupă nici pământul. Oamenii vorbesc foarte mult. Eu sunt cea mai veselă și cea mai energică persoană. Bineînțeles (n.r. a fost alături de Răzvan). E un răsfățat. (…) Eu mă stresez pentru fiecare concert. Slăbesc foarte tare. Îmi doresc să mai pun puțin pe mine”.

Conform aceleiași surse, apropiații lor au declarat și ei cam cum decurg de obicei lucrurile în relația acestora:

,,Răzvan şi Lidia se împacă şi se ceartă. Adică, dacă s-au certat la 9.00 dimineaţă şi decid să se despartă, la 10.00 sunt din nou împreună/ Niciodată nu poţi să-i iei în serios când spun că s-au despărţit pentru că la fel de repede se împacă. Motivele sunt banale, practic se ciondănesc din nimicuri. Oricum, dacă au ajuns în acest stadiu e clar că relaţia lor nu mai merge la fel de bine ca la început. Certurile astea, fie ele şi minore, nu le fac bine. Astea afectează relaţia”.

În plus, Lidia Buble a mai precizat, potrivit avantaje.ro, că motivul pentru care a slăbit nu este nici pe departe o posibilă despărțire, ci stresul acumulat în perioada concertelor.

r2

Surse: wowbiz.ro, avantaje.ro 

loading...
loading...