Le e frică să mai stea în propria casă! Au pus camere de supraveghere peste tot, imaginile au uimit toată planeta. Uite ce li se întâmplă zilnic de ani de zile! Tu vezi detaliul înfricoșător?

Un caz care pune în discuție existența fantomelor a ajuns din nou în centrul atenției, așa cum se întâmplă în mod regulat. Robert și Pauline se tem să mai locuiască în casa lor. Cei doi soți din Marea Britanie au povestit recent faptul că în casa lor, aceeași în care locuiesc de peste 10 ani, se întâmplă lucruri ciudate.

Mai mult, cei doi au surprins un astfel de episod cu ajutorul camerelor de supraveghere pe care le-au amplasat peste tot în locuința lor. Imaginile dovedesc cu vârf și îndesat situația ciudată în care se află soții.

Cuplul locuiește alături de fiul lor, Barry, într-o casă din orășelul Gravesend, iar de câțiva ani au început să observe episoade ciudate în locuința lor, iar acum se tem mai mult ca oricând.

Iată imaginile:

CITEȘTE ȘI:

Tanța face scandal! S-a enervat atât de tare încât nu a mai putut să tacă! Actrița Nuami Dinescu a făcut anunțul! Ești de acord? Te așteptai la așa ceva din partea ei?!

Tanța face scandal! S-a enervat atât de tare încât nu a mai putut să tacă! Actrița Nuami Dinescu a făcut anunțul! Ești de acord? Te așteptai la așa ceva din partea ei?!

După ce artista Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a fost cea care a câștigat ediția din 2018 a Eurovisionului, actrița Nuami Dinescu s-a simțit obligată să o apere, date fiind toate comentariile răutăcioase care s-au făcut pe seama cântăreței și a greutății acesteia.

„O să fiu mereu de partea grașilor. O să le țin spatele până o să mor. Nenică, după Euroivision o luarăți razna -fata a câștigat, punct. V-a plăcut sau nu e altă treabă, dar să începeți să vorbiți așa urât, așa urât, cum vă vine la gură despre ea că e grasă, e absolut deprimant.

E o fată tânără care are 24 de ani, e supraponderală și e strict treabă ei câte kilograme are, ea nu a câștigat etalând kilograme, ci cântând. Lumea a votat cum a crezut de cuviință, au votat piesa și mesajul și vocea ei, că e greu al dracu’ să cotcodăcești așa cum o face ea.

Lupta cu kilogramele e o luptă grea, e luptă cu ține, cu moștenirea ta genetică, e lupta cu dramele tale, cu frustrările, cu neîmplinirile, cu singurătățile, cu lacrimile tale, cu neiubirile tale, de unde ura asta împotrivă unui om gras? Pentru că a câștigat?

Toate merg prost și pentru că noi suntem nepăsători la problemele cu adevărat importante, dar ne pierdem vremea făcînd mișto de alții, râzând de oamenii pe care nu-i cunoaștem și când ar trebui să avem atitudine, brusc, ne luăm haina din cuier și plecăm, că avem treabă. Nu mai judecăți un gras, mai ales când știți cât de greu e. Și dacă nu știți, încercați să înțelegeți. Vă propun să începem să ne acceptăm înfrângerile și să învățăm din ele”, a menționat Nuami Dinescu pe internet.

loading...
loading...