Avem dovada! Lavinia Pîrva, declarație surprinzătoare: „Nu e cu nervi, ne despărțim!” Ce s-a întâmplat? S-a văzut totul! Îți imaginai așa ceva? Foto

Lavinia Pîrva, declarație surprinzătoare: „Nu e cu nervi, ne despărțim!” Ce s-a întâmplat? A spus totul!

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior nu au o relație perfectă, cei doi se mai și ciondănesc uneori, însă de fiecare dată reușesc să treacă peste problemă iar supărarea ajunge să dureze numai câteva minute. Soția artistului a dezvăluit ce se întâmplă atunci când se contrazic și cum situația revine normal.

„Să ştii că suntem foarte asemănători. Ne potrivim în toate. Nu e cu nervi şi chiar dacă ar fi aşa, ne despărţim la un moment dat unul într-o parte, altul în cealaltă parte”, a afirmat Lavinia.

După o relație de şase ani cu Lavinia Pîrva (32 de ani), Ștefan Bănică Junior a considerat că e timpul s-o oficializeze. A făcut-o în secret, la Balcic, Bulgaria. Bănică şi-a dorit discreţie maximă, astfel că după cununia civilă el şi-a invitat câţiva prieteni în stațiunea Balcic. Pretextul a fost că-şi serbează ziua de naştere în avans. Invitații au aflat abia acolo despre ce era, de fapt, vorba, scrie click.ro.

„Ştefan s-a ridicat de pe scaun, în mijlocul petrecerii din Bulgaria, şi ne-a spus că s-a însurat cu Lavinia, spre surprinderea celor care i-au adus doar lui cadouri. Cheful a avut loc la un restaurant de lux din apropierea Castelului Reginei Maria de la Balcic. Însurăţeii şi-au servit invitaţii cu aperitive, friptură, peşte şi prăjituri, dar şi băuturi fine, de eveniment ocupându-se doar ei doi”, a dezvăluit unul dintre invitați, pentru Click.

Un astfel de episod s-a petrecut în luna martie a acestui an, paparazzi au surprins scene de o răceală incredibilă între cei doi soți care ieșiseră în oraș. Se pare că după ce s-au simțit bine într-un local din Capitală, au ieșit la o țigară, dar nu și să converseze. Lavinia butona de zor pe telefon, fiind atât de ocupată cu discuția de pe mobil, încât abia i-a răspuns lui Ștefan.

Iată imaginile surprinse de jurnaliștii de la ciao.ro:

l1

l2

l3

l4

CITEȘTE ȘI:

Scandal uriaș! Fosta iubită a soțului Oanei Zăvoranu spune tot! Ce i-a făcut palestinianul întrece orice limită

Scandal uriaș! Fosta iubită a soțului Oanei Zăvoranu spune tot! Ce i-a făcut palestinianul întrece orice limită…

În anul 2016, cel care era pe atunci iubitul Oanei Zăvoranu, Alex Ashraf, risca să petreacă până la 3 ani după gratii fiindcă și-a abandonat complet fosta familie. În același an, Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf se căsătoreau în mare secret, iar dragostea lor pare să treacă testul timpului, în pofida zvonurilor că palestinianul ar fi urmărit doar averea Oanei.

Dacă bruneta este cunoscută pentru scandalurile în care are darul să se implice sau chiar să le stârnească, se pare că nici Alex nu a stat departe de controverse, de-a lungul timpului. Potrivit cancan.ro, palestinianul nu s-ar mai fi interesat de ce face băieţelul lui, care abia împlineşte şapte ani, în pofida deciziei date de instanţă, care a hotărât, în 2015, să acorde custodia comună până la verdictul final. Mai mult decât atât, în aceeaşi decizie se specifică, negru pe alb: „Stabileşte program de vizită pentru tată, provizoriu, cu luarea minorului din domiciliul mamei şi fără prezenţa acesteia”.

Fosta iubită a lui Alex a mărturisit: „Voia vizite, voia custodie, voia tot. De un an nu se mai prezintă într-un proces intentat de el. Plângea pe acolo, în faţa judecătorilor. Voia drepturile, nu şi obligaţiile, că a fost acolo la momentul conceperii. Au trecut deja doi ani şi s-a adunat o sumă mărişoară pe care el o are de plată. Nu ştiu cum se va descurca să achite aproape 8.000 de lei. Are două milioane de lei vechi, pe lună, pensie, nici măcar jumătate din suma pentru grădiniţă. El a făcut totul singur, nu l-a rugat nimeni să recunoască acest copil. Singur a făcut acest joc. Şi eu merg pe jocul lui. Eu nu am vrut nimic de la el, dar instanţa mi-a spus că nu sunt eu în măsură să decid, pentru drepturile copilului” a spus tânăra, la TV.

Care e motivul scandalos pentru care Alex și-a abandonat complet copilul? Soţul Oanei Zăvoranu ar fi pretins în faţa fostei iubite că nu îşi poate vedea băieţelul pentru că îi interzice chiar actuala parteneră de viaţă! Alex ar susţine, nici mai mult, nici mai puţin, decât că Oana nu îi permite să îşi viziteze copilul sau să aibă vreo legătură cu Alexandra, fosta iubită. Această informație nu a fost confirmată de către Oana, care preciza la acea vreme că este afectată de scandalul în care a fost implicată fără voia ei: „Trecutul meu nu te deranjează, dar trecutul tău mă afectează pe mine”.

De atunci nimeni nu mai știe cum a procedat Alex pentru a face pace cu fosta, dar și pentru a fi tată în viața fiului său. În ceea ce privește viața alături de Oana Zăvoranu, cei doi par a fi făcuți unul pentru celălalt și sunt extrem de fericiți.

„Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie 2016. A fost initiativa mea. Oana Zavoranu, in biserica? E ceva mai greu de imaginat, ma gandesc. Am zis hai sa o facem si pe asta, de ce nu? Eu m-am gandit sa fiu sub acoperire, m-am imbracat intr-o rochie rosie cu un decolteu adanc de preotul nu-si putea lua ochii de pe bustul meu. Evenimentul a avut loc intr-o biserica superba, nu stiu daca am intrat intr-o biserica asa de frumoasa”, declara Oana la câteva zile după fericitul eveniment.

„Iubirea adevarata este aproape imposibil de gasit…Dar EU , am gasit-o! Si o iubesc !
Iubesc iubirea ce o simt fata de sotul meu , si nu vreau sa imi imaginez ce as fi facut fara ea…fara iubirea lui in viata mea ! Pentru ca il am pe EL, nu ma abat de la ceea ce e pus de-o parte, pentru MINE ! Tu esti puterea mea !
La tine ma gandesc cand am nevoie ! Noi nu avem nevoie de zile speciale pentru iubire ! Noi suntem iubirea !…iar dragostea adevarata , arata ca noi si trairile noastre …!”, a scris Oana de curând pe Facebook.

„Mi-am dat seama ca barbatul asta ma iubeste indiferent de banii mei, de toanele mele. La un moment dat am scos multi bani din banca. Nu ma puteam duce eu. Conjunctura a fost sa se duca el sa ia acesti multi bani din banca. Faptul ca Alex a venit cu banii in dinti… Nu stii pe cine ai langa tine. Mi-a zis ca vreau sa-i numeri sa vezi ca sunt ok”, a povestit Oana acum ceva timp.

loading...
loading...