La prima vedere pare normală dar când vezi cum arată fără machiaj te vei cutremura: ,,Mă scarpin tot timpul până îmi dă sângele, nu pot să mă opresc”

La prima vedere fata din imagine pare o adolescentă normală, dar puțini știu că secretul ei ascunde o boală foarte ciudată care îi transformă viața într-un coșmar.

Numele ei este Samantha Wake, are 20 de ani și suferă de tulburare obsesiv compulsivă. Din cauza acesteia fata și-a distrus fața fiindcă își scarpină tenul până la 6 ore pe zi și de multe ori aplică presiune cu unghiile până când ajunge la sângerare.

De câte ori face acest lucru Samantha intră într-un fel de transă și ajunge să își strângă pielea chiar dacă nu are puncte negre sau coșuri. Aceasta este cauza pentru care tenul ei este aproape distrus, este plin de cicatrici pe care fata le acoperă disperată cu fond de ten.

Iată ce mărturisește fata: ,,Toată lumea care îmi vede chipul fără machiaj mă întreabă ce s-a întâmplat cu fața mea. Adevărul este că eu singură mi-am făcut atâta rău. Și mai trist este că nu sunt capabilă să mă opresc”.

Iată cum arată fata fără machiaj:

 

loading...
loading...