La două zile de la înmormântare, la poarta casei Stelei Popescu a apărut un bilet, nimeni nu știe cine l-a pus acolo. Mesajul e înfiorător, iată ce scrie pe el

La poarta casei marii artiste Stela Popescu a apărut un bilet, la două zile de la înmormântare.

Deși au trecut mai multe zile din momentul trist în care a fost condusă pe ultimul drum, fanii și cei care au iubit-o încă o plâng și o regretă. Tocmai de aceea la poarta casei regretatei artiste au apărut atât flori, cât și un bilet misterios de la admiratorii ei. Aceștia mărturisesc plini de durere că regretă plecarea ei.

Iată biletul:

 

popescu

Sursa: ciao.ro

CITEȘTE ȘI:

Cristina Stamate s-a stins cu o mare durere în suflet. Cel mai mare regret l-a ascuns mereu: ,,Mi-au rămas în minte cuvintele că primul meu copil era…”

Stela Popescu și Cristina Stamate au avut de-a lungul anilor o relație foarte apropiată, atât ca artiste, dar și ca oameni. Dar abia acum, după ce s-a stins din viață, a ieșit la iveală un un regret secret despre care nu a discutat niciodată în public.

Se pare că, în anii 1960, moment în care se afla la începutul carierei, a făcut o alegere pe care a regretat-o toată viața: a renunțat la viața care creștea în pântecele ei pentru a-și putea vedea mai departe de carieră. Când a aflat că era însărcinată, sarcina ei era avansată, ceea ce a făcut ca operația să prezinte pericole.

Într-un interviu, Cristina Stamate vorbește despre acest mare regret al său:

,,Am amânat mereu bucuria unui copil pentru un turneu în străinătate, mi-ar fi plăcut să ştiu ce înseamnă să fii un avocat. Nu mi se pare chiar o meserie foarte onestă azi. Devine un balast la un moment dat. Dacă am găsi pe cineva care să ne spună ce trebuie să facem. (…) Trebuie să-ţi asumi lucrurile care se întâmplă. Sigur te vor dărâma, dar…”.

Cu altă ocazie ea a declarat tot pe acest subiect următoarele: „Regret, mai ales, că am avut stupiditatea, prostia pe care mi-o taxez grav, că nu am făcut un copil dorindu-mi foarte tare să exist în această meserie. Și am amânat tot timpul venirea unui copil, bucuria venirii unui copil pentru un turneu în străinătate, pentru o nouă premieră, pentru un spectacol, pentru un nou proiect. Atunci, nu mi se părea că e o crimă, pentru că la tinerețe te gândești că așa e, ca o fata Morgana. Era totul o poveste care nu avea formă, nu avea contur.”

La rândul ei, Stela Popescu îi împărtășea regretul, pe care îl explica, însă diferit: ,,Eu nu mi-am dorit un copil. Nu știu de ce nu mi-am dorit copii, ador copiii. Am avut teamă de durere întotdeauna. Și acum mi-e teamă de durere, mi-e frică de durere. Am avut la cinci ani o operație la cap, m-a mușcat un păianjen otrăvitor și m-au operat pe viu, că era război și probabil că de atunci am rămas înfricoșată.”

Sursa: spynews.ro

 

loading...
loading...