La 39 de ani arăta așa, are 4 copii. După ce a cheltuit 250.000 de euro pe operații estetice a devenit o BOMBĂ

Amanda Love voia încă de când era copil să fie o păpușă Barbie, ca cele cu care se juca, iată ce a mărturisit: ,,Îmi plăcea să mă uit la Baywatch, Pamela Anderson era idolul meu și îmi doream să arăt ca ea”.

Imediat după ce a născut prima dată, Amanda și-a făcut și prima operație estetică, deși iubitul de atunci nu era de acord cu schimbările pe care femeia dorea să le facă asupra propriului corp. În prezent, actualul soț o încurajează 100%.

Fiica cea mare a Amandei, în vârstă de 18 ani, spune: ,,Lumea spune mereu că suntem surori, că avem aceeași vârstă”, deși a mărturisit că la început nu era de acord ca mama ei să își mărească sâni pentru ce-a de-a patra oară!

Pentru Amanda, viața de familie și ritualurile pe care le face zilnic pentru a se menține frumoasă îi ocupă tot timpul, deoarece cea din urmă activitate îi și oferă principala sursă de venit. După ce a postat pe Instagram imagini după prima operație estetică a reușit să folosească această rețea de socializare pentru a strânge bani pentru următoarele modificări pe care le plănuiește.

Iată prin ce a trecut Amanda și cum arată ea acum:

amanda-1

amanda-2

loading...
loading...