La 19 ani avea 154 de kilograme, zece ani mai târziu a postat o poză pe Facebook care a ajuns în ziare! Nimeni nu crede că e tot el! A fost nevoit să vină cu dovezi. Iată cum arată tânărul acum, mulți zic că e imposibil!

În 2008 Sam Rouen avea doar 19 ani, cântărea 154 de kilograme și a participat la un concurs de tip reality show numit ,,Cel mai mare dolofan”, el a fost câștigătorul ediției iar până la sfârșitul emisiunii a pierdut 71 de kilograme. Din fericire Sam a continuat drumul sănătos pe care îl începuse, astfel că zece ani mai târziu el a uimit o lume întreagă devenind pompier și având condiția fizică a unui atlet.

La zece ani de la acea emisiune el a postat o fotografie de tipul ,,înainte și după”, iar oamenii au fost pur și simplu șocați.

,,Nu eram sigur dacă să postez această poză. Am zis, însă, că s-au întâmplat foarte multe evenimente în 10 ani. Tot ce știu este că am avut niște oameni minunați lângă mine în această perioadă și o să le fiu mereu recunoscător.”, a spus tânărul pentru The Daily Telegraph.

Între timp băiețelul dolofan de mai demult și-a găsit iubirea, a pozat ca model pentru mai multe campanii închinate sportului și unui stil de viață sănătos, acum el și-a schimbat complet viața, descriindu-și stilul de viață el a declarat: ,,Sunt pasionat de sport, iubesc să alerg și să exersez cu fratele meu. Practic diferite sporturi și merg la sală, pentru a încerca să mă mențin în formă.”

Povestea lui Sam a impresionat o lume întreagă și demonstrează că totul e posibil dacă ai suficientă hotărâre. Acum Sam are corpul pe care și l-a dorit întotdeauna, și-a îndeplinit dorința de a fi pompier și este un om împlinit. În plus, el crede că: ,,Poți ajunge în cel mai jos punct, dar cu puțina perseverență și voință, poți schimba acest lucru și să îți îndeplinești fiecare vis pe care îl ai.”

Iată imaginea pe care a pus-o chiar el pe Facebook:

t1

Iată mai multe imagini din prezent:

i1

i2

i4

i5

i6

i7

i8

CITEȘTE ȘI:

Toată lumea râdea de ea și își bătea joc de el, avea corpul perfect, era superbă și umbla cu un gras urât, dar când le-a spus adevărul despre el, au amuțit, nimeni n-a mai avut curaj să spună ceva! Ce le-a spus e uimitor

În societatea de azi oamenii trebuie să aibă pielea perfectă, dinții perfecți și, mai ales, un corp perfect. Cei cu o piele de o nuanță mai închisă, sau ,,cu forme” sunt considerați ,,urâți”. Tot mai multe persoane se luptă să fie slabe cu orice preț.

Cu toate astea, o femeie pe nume Linh My Nguyen a dorit să oprească stereotipurile, așa că a postat mai multe imagini cu ea, care este superbă și are o siluetă perfectă, alături de iubitul ei. Fanii au fost șocați când l-au văzut pe ,,prietenul care nu o merită”.

Potrivit internauților, fata și-a coborât nivelul și merită pe cineva mult mai bun decât el. Dar reacția fetei la toate insultele lor a fost surprinzătoare pentru unii. Și-a apărat imediat iubitul, spunând că altul mai bun ca el nu există, în plus, a mai precizat că nu îi pasă de ce spun alții, fiindcă pentru ea este cel mai frumos.

A acceptat toată ura și a continuat să posteze imagini cu amândoi, luptând astfel pentru demontarea unei prejudecăți despre aparențe. Iată mai multe imagini cu cei doi:

f4

 

loading...
loading...