L-a distrus! Ce i-a spus Mara Bănică bărbatului care și-a lăsat de două ori gravidă fiica minoră?! ,,Nu fi obraznic! Dacă mai ai vreun…” L-a lăsat fără vorbe! Așa da! Ești de acord cu ea?

Un caz revoltător a șocat opinia publică din România, declarațiile sunt cutremurătoare de-a dreptul.

Un tată a întreținut relații intime cu propria sa fiică, sânge din sângele lui. Fata are 15 ani și a rămas însărcinată cu copilul tatălui ei… Iar asta nu s-a întâmplat o singură dată, ci de două ori! În ambele cazuri a fost supusă unei proceduri de întrerupere de sarcină, totul din vina tatălui!

Direcția pentru Protecția Copilului a aflat de fapta comisă de Virgil, tatăl și capul familiei, așa că a luat-o pe fată din casa acestuia, alături de frații și surorile sale. Virgil are 40 de ani și a avut curajul de a apărea într-o emisiune televizată pentru ,,a-și apăra cazul”.

Totuși, recațiile au fost dure și toate au fost împotriva lui. Cea mai revolatată a părut Mara Bănică, care l-a pus la punct în mod brutal, iată ce i-a zis:

,,Daca mai ai vreun rest de minte in cap, ia decizia sa te duci sa te autodenunti la politie. Prima mea intrebare a ce varsta au fetele tale si la ce varsta o sa te culci cu ele.
Tu ai venit la televizor sa plangi dupa fata de 15 ani care a ajuns la Directia de Protectie a Copilului, in loc sa plangi dupa ceilalti copii pe care nu ii mai ai? Nu fi obraznic! Suntem departe in Europa asta, cu natii de oameni ca tine. Eu nu pot sa am compasiune pentru dumneata, ca am copil acasa!”

……………………………………………………………….

CITEȘTE ȘI: Mara Bănică a răbufnit la televizor, în direct, în urmă cu puțin timp! A tras-o la răspundere pe doctorița batjocorită de soț, uite ce i-a zis: ,,Când aţi fost la poliţie, aţi spus că îl…” 

Subiectul care a făcut-o pe Mara Bănică să se exprime pe larg a fost cel al unei doctorițe umilite de Niculae Ciobanu, șeful de la DGA Călărași. În ciuda faptului că mărturisirile doctoriței dau fiori, Mara Bănică a simțit nevoia să o confrunte direct.

Jurnalista i-a cerut explicații doctoriței Cristina Ciobanu referitor la declarațiile pe care le-a dat în fața polițiștilor, la un moment dat aceasta a spus că îi duce dorul bărbatului care obligat-o să treacă prin chinurile iadului.

Revolta a fost maximă, din partea Marei Bănică, atunci când Cristina a mărturisit că îi e dor de cel care i-a fost soț doi ani de zile, dar ceea ce a șocat-o și mai tare a fost momentul în care bărbatul și-a pipăit și privit una dintre fiice în timp ce era goală.

Iată reacția Marei Bănică:

,,Când aţi fost la poliţie, aţi spus că îl iubiţi şi că vă e dor de mâinile lui mari. Am impresia că e o acuzare: îl acuzaţi de incest. L-aţi văzut că le pipăia (…). Adică făcea incest? (…).Doamnă, eu cred că dragostea şi obsesia nu ţin cont de câte clase avem!”.

Cristina Ciobanu a mai precizat și că îi era frică de soț, care era bipolar, dar și că avea un comportament total nepotrivit față de fiicele sale într-o altă relație.

,,Îmi era frică de el… ştie să manipuleze foarte bine. Erau discuţii pe tema banilor, a fiicelor sale, avea un comportament urât şi faţă de fiicele lui. (…). Tatăl ei o privea goală, zâmbea în timp ce ea se apleca. (…). Fata a ieşit din biserică plângând.”, a povestit Cristina Ciobanu, soţia comisarului-şef de la Direcţia Generală Anticorupţie Călăraşi, potrivit cancan.ro.

Sursa: cancan.ro

Sursa: wowbiz.ro

loading...
loading...