Job in curierat – GCouriers si avantajele de a fi propriul manager

Cat de cool poate fi un job in curierat unde tu iti alegi programul de lucru? La GCouriers esti propriul tau sef si in plus poti alege sa lucrezi part-time oricand si oricat iti doresti. Iata avantajele tale!

Job curierat – GCouriers Team

GCouriers iti pune la dipozitie toate instrumentele necesare pentru ca activitatea ta sa poata fi intreprinsa cat mai rapid.

Concept nou infiintat in Romania, GCouriers lanseaza primul proiect de curierat rapid, part-time, prin intermediul unor utilizatori inscrisi in cadrul platformei GCouriers.

Un loc de munca part-time, unde tu esti cel care alege distanta de parcurgere, precum si programul de lucru dorit, ce iti ofera posibilitatea de a obtine un venit in plus chiar si in timpul tau liber.

Acum poti fi propriul tau manager!

Job curierat in Bucuresti

GCouriers iti pune la dispozitie o platforma specializata, unde te poti inscrie pentru participare. Prin intermediul unei aplicatii mobile adaptate, iti poti crea propriul profil si ai posiblitatea de a selecta timpul precum si modalitatea dorita de livrare a coletului.

Impreuna cu Creative Ones, creatorii aplicatiei mobile personalizate, GCouriers a pus la dispozitie posiblitatea de intermediere a expeditorilor si curierilor intr-un mod cat mai rapid.

Cu o experienta de peste 5 ani in creare aplicatii mobile personalizate, Creative Ones ofera aplicatiei mobile GCouriers o interfata user-friendly, adaptata targetului business-ului ales. Usor de explorat si intuitiva, aplicatia mobila GCouriers oferita de catre programatorii specializati Creative Ones, aduce curieratul rapid la un nou nivel.

job-curierat-bucuresti

Job curierat part-time – Livreaza, Castiga, Planifica

Inscrie-te pe platforma GCouriers si obtine rapid si simplu venituri noi. Acceseaza pagina dedicata job-ului in curierat si inscrie-te folosind formularul de inscriere rapida, completeaza campurile cu datele tale:

  • nume, prenume
  • adresa de e-mail
  • telefon
  • tara
  • judet

si apasa Inregistrare.

Dupa trimiterea candidaturii, asteapta un semnal din partea directorului alocat zonei tale de rezidenta.

La finalizarea validarii contului tau, poti da startul rapid livrarilor ASAP!

Jobul tau in curierat impreuna cu GCouriers – Doar avantaje

La scurt timp dupa validarea contului tau de curier GCouriers, vei obtine acces catre aplicatia mobila GCouriers, ce va constitui principalul tau instrument de lucru.

Prin intermediul aplicatiei vei avea acces la profilul tau si vei putea da startul livrarilor tale ASAP, preluand comenzile utilizatorilor inscrisi.

Ce este cool la aplicatia GCouriers? Vei putea incepe programul de lucru oricand iti doresti si in plus poti renunta in orice moment al zilei!

De asemenea tu vei fi cel care decide distanta in km pe care esti dispus sa o parcurgi pentru livrarea unui colet, precum si modalitatea prin care vei face livrarile: pedestru, bicicleta, transport public sau autoturism personal.

Cu exceptia conditiei indeplinirii varstei de 18 ani impliniti, platforma GCouriers nu are limite de varsta. Aplicatia se adreseaza persoanelor pana la cele mai inaintate varste, ce isi doresc sa obtina un venit in plus.

Inscrie-te utilizand formularul de contact, incepand de acum si tu poti fi propriul tau manager, prin intermediul unui job in curierat la GCouriers!

loading...
loading...