Iulia Vântur a făcut anunțul! Nu se aștepta nimeni la asta, mesajul a făcut înconjurul lumii. Până și familia e uimită!

Iulia Vântur a făcut anunțul! Nu se aștepta nimeni la asta, mesajul a făcut înconjurul lumii. Până și familia e uimită!

Iulia Vântur a transmis un mesaj extrem de emoționant din India.

Mesajul era adresat mamei sale, iar cuvintele vedetei au fost atât de pline de recunoștință și iubire față de cea care i-a dat viață, încât toți cei care l-au citit au fost cu adevărat impresionați. Mesajul a venit cu ocazia Zilei Mamei, care se sărbătorește în India, țara iubitului Iuliei Vântur, Salman Khan. Aflată departe de casă, simțind doreul de părinți, Iulia a simțit nevoia să îi transmită public mamei sale cât de mult înseamnă pentru ea.

Iată mesajul: „Dragoste necondiționată. Pentru totdeauna. Eroina mea. Mama. Întotdeauna în inima, în gândurile mele. Vom fi mereu conectate. În India se sărbătorește Ziua Mamei, încă o ocazie să îi spun mamei cât de mult înseamnă pentru mine, cât de mult o iubesc. Nu rata nicio ocazie să o faci să simtă cât de mult înseamnă mama ta pentru tine. Ți-a dat viață din viață ei! Îi datorezi o viață!”, a notat Iulia Vântur pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

CITEȘTE ȘI

Iulia Vântur face ravagii în India! A fost pozată în timp ce făcea asta! Galeria foto care a făcut înconjurul lumii. Salman Khan a rămas mască

Programul Iuliei Vântur din India, acolo unde s-a mutat de ceva vreme, este cel puțin interesant. Deși a făcut carieră în România, românca a ales să se stabilească în India, țara iubitului ei, starul Salman Khan. Se pare că Iulia a făcut alegerea corectă, întrucât îi merge de minune în India.

Ce face frumoasa vedetă româncă acolo? Participă la diverse evenimente mondene, are filmări, prezentări de modă, ba mai și cântă, mai nou. Anul acesta Iulia a lansat un nou single care a fost primit, și el, cu brațele deschise și entuziasm din partea indienilor.

Totuși, în weekend, Iulia Vântur a avut un program mai mult decât interesant. Într-una dintre zile s-a relaxat la o piscină, sâmbătă, unde s-a simțit de minune. În cealaltă zi, duminica, Iulia Vântur și-a făcut apariția pe podiumul unei prezentări de modă speciale.

Iulia Vântur a defilat alături de o tânără, Sumana, care a fost atacată cu acid și care a luptat pentru viața ei.

„Sumana a fost un pic timidă să defileze pe podium, dar este una dintre cele mai curajoase femei pe care le cunosc. Şi extrem de frumoasă. Este supravieţuitoarea unui teribil atac cu acid şi a luptat pentru viaţa ei pentru a şi-o recăpăta. Acum are propria familie, un copil şi un vis frumos. Împreună cu alţi supravieţuitori ai atacului cu acid, a început să lucreze la acest proiect (n.r. pălării și accesorii pentru cap). Am fost onorată să defilez pentru ei, pentru a-i sensibiliza pe cei care trebuie să doneze piele pentru victimele atacului cu acid”, a precizat Iulia Vântur pe o rețea de socializare.

loading...
loading...