Iulia Albu uimește din nou! Cu cine doarme vedeta in pat! Imagini rare cu iubitul Iuliei Albu. De ce nu vrea să știe nimeni cine e?

Faptul că Iulia Albu este unică, asta o știe toată România, iar totul a devenit cu atât mai clar atunci când Albu a apărut la televizor cu animalul ei de companie, pe care îl pupa de mama focului, iar acesta era o găină simplă, mioritică. Iar dacă visul american al femeilor devine mai rar realitate, iată că Iulia Albu îl trăiește. Ea și-a depășit fostul soț atât în notorietate, dar și în ceea ce privește bugetul!

Deși nu o cunoștea nimeni pe Iulia înainte să devină Albu, acum ea este de nelipsit din casele, ziarele de scandal, și, astfel din peisajul monden al românilor, mai ales prin intermediul televizorului. Ei bine, acum Iulia pare că a schimbat găina pe un bărbat chipeș, cu barbă, foarte modern și cu un câine, desigur, și el la fel de la modă.

De curând ea a fost filmată fiind mai puţin excentrică, într-o rochie fuxia, cu tocuri, părul despletit şi ochelari, plus cei doi masculi din dotare, un patruped si un iubit, Iulia trece pe la bancă, apoi se îndreaptă spre maşină unde îşi ia cuminţică rolul de copilot în partea dreapta şi pleacă să-şi rezolve alte treburi, relaxată şi savurând aceste momente în care Iulia este practic o femeie fericită şi împlinită pe toate planurile. Să sperăm. Iată câteva imagini cu iubitul secret al Iuliei Albu:

i1

mm

i2

mn

i3

i4

CITEȘTE ȘI:

Bomba-șoc în televiziune, Andreea Esca renunță la Pro TV? Azi s-a aflat totul, a vrut să anunțe chiar ea! Când se întâmplă: „Dacă e pe moarte, ce, nu mai stai lângă un…?!”

Andreea Esca, care este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram, este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi din țară, reprezentând aproape un brand în domeniul televiziunii, dar iată că, acum, prezentatoarea a povestit pentru prima dată, în cadrul unui interviu despre momentul în care va renunța la televiziune.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru katai.ro, Andreea Esca a fost întrebată dacă ar renunța la televiziune sau la online: „La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când și îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: “Știi care e problema ta? Nu știi verbul a abandona”. Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să știi că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare.

Deși, am foarte multe lucruri și câteodată mă gândesc: “Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva”, nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuției noastre, le fac din plăcere. Știi că dacă aș face ceva… uite, să zicem: “Asta o faci pentru că ai nevoie de suma asta de bani”, aș zice: “Bine, uite, o tai pe asta pentru că o să rămân cu asta”, dar nu e despre asta! Adică nu este despre asta! Și atunci nu știu ce să îți spun.

Sigur că televiziunea rămâne prima mea dragoste. Adică, în momentul ăsta, ca să îți răspund totuși la întrebarea ta, aș renunța la online. Nu aș renunța încă la televiziune, chiar dacă tu o să îmi spui: “Da, dai, uite, televiziunea e pe moarte, poate ar trebui să rămâi în online”. E tot despre “a iubi”. Adică da, și dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubești?! Așa o să stau și eu în televiziune, până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo. Adică nu mi se pare fair să o abandonez acum, la greu!

Așa cum nu mi s-a părut fair să abandonez print-ul. Deci, când am plecat din print către online, am zis: “Asta e, trebuie să mergem, să nu știu ce”, după care am dat drumul site-ului, după care, mi-am dat seama după câteva luni că: “Nu, nu e ok, eu nu pot să las print-ul să moară”, pentru că mie îmi place. Eu iubesc revistele, să simt cum miroase hârtia, să dau pagina, să văd pozele mari, lucioase, nu numai pe calculator”, a declarat Andreea Esca.

Sursa: libertatea.ro

loading...
loading...