Iubitul mamei este arestat după ce a violat până la moarte o fetiță de zece luni

Cum s-a întâmplat tragedia îngrozitoare… Emmaleigh avea doar zece luni, ea a fost bătută și violată de iubitul mamei sale, Amanda Adkins, în vârstă de 32 de ani în casa lor din Virginia de Vest. Numele criminalului este Benjamin Taylor, fetița a fost găsită moartă, într-o baltă de sânge și goală pe podeaua pivniței casei.

Taylor a declarat că a avut un moment în care nu a mai știut de el, așa că nu știe cum de fetița și-a căpătat rănile fatale. Șeriful, în stare de șoc, a declarat că nu s-a mai întâlnit în toată viața lui cu așa ceva.

Atacatorul a fost arestat și acuzat luni, mama fetei se pare că s-a trezit la 4:30 dimineața și și-a găsit fetița dezbrăcată pe podeaua pivniței, și a sunat imediat la poliție și ambulanță.

Poliția a declarat că atunci când au ajuns la fața locului l-au găsit pe bărbat încercând să șteargă disperat ceva din zona coapselor lui, poliția a aflat mai târziu că era vorba de sângele fetiței. Haine și pături îmbibate cu sânge se aflau în locul unde cei doi le-au spus că se afla copilul.

Până și polițiștii experimentați au fost îngroziți de ceea ce au găsit acolo.

copil-4

 

Sursa: Daily Mail

loading...
loading...