Îți mai amintești de femeia cu cei mai urâți dinți din lume? Și-a pus dantură de 10.000 de lire, nu mai are niciun ban, dar s-a transformat total! Acum e celebră, uite cum poate să arate

Gemma Swift nu avea o viață normală, iar asta din cauza faptului că dinții ei erau atât de inestetici încât au primit numele de „cei mai urâți dinți din lume”. Tocmai nevoia de a trăi la fel ca toți oamenii au determinat-o pe femeie să participe la o emisiune televizată, specializată pe transformări. Recent aceasta a fost invitată în show-ul lui Jeremy Kyle, acolo unde și-a etalat dantura de 10.000 de lire sterline.

După ce a fost criticată de mulți oameni și a fost numită „monstrul cu cei mai urâți dinți”, viața i s-a schimbat acum complet. A beneficiat de mai multe intervenții în urma cărora dantura i-a fost reparată exemplar. Mai mult de atât, aceasta are acum un nou set de dinți, pentru care a plătit 10.000 de lire sterline.

Acum Gemma este extrem de mândră de cum arată, tocmai de aceea a și acceptat să vină în emisiunea lui Jeremy Kyle, unde a impresionat o lume întreagă cu modul în care arată. Chiar și așa, mulți internauți au criticat-o dur: „E încă urâtă, ar trebui să se concentreze acum asupra feței.”, „E îngrozitoare. Ar trebui să apeleze la bisturiu.”

În ciuda acestor comentarii cărora Gemma a ales să nu le răspundă, Gemma se simte acum excelent în pielea ei, femeia a și mărturisit următoarele: „Sunt o altă persoană. Viața mi s-a schimbat complet și am încredere în mine.”

Iată cum arată acum femeia:

CITEȘTE ȘI: 

A început să urle și să plângă când a văzut dinți ieșind dintr-o crăpătură a peretelui, s-a uitat în jur și a început să tremure când și-a dat seama ce se întâmplă. Ce a pățit peste câteva secunde a ajuns la știri

În partea de sud a Californiei, SUA, o serie de incendii devastatoare s-au petrecut, au izbucnit din senin și au măcinat totul în calea lor. Mulți oameni au fugit din case, panicați, în vreme ce incendiul se răspândea. Într-una dintre zone, în Sylmar, 12 oameni au murit.

Gina Silva, un reporter local, a mers pe teren, împreună cu echipa ei, pentru a transmite de la fața locului, acela a fost momentul când au decoperit o casă care era pe cale să ardă rapid din temelii. Acolo ei au văzut o pereche de dinți care păreau rupți dintr-un film de groază. Acela era un cal pe nume Kenny, care încercase să iasă din grajd, fără succes. Sărmanul cal rămăsese blocat în peretele de lemn al grajdului, în vreme ce totul ardea în jurul lui.

Gina și echipa ei nu au reușit să salveze calul singuri, era prea mult fum și totul ardea. În plus, toți pompierii erau mult prea ocupați să stingă incendiile. În acel moment, Gina a avut o idee: a folosit rețelele sociale ale postului la care lucra pentru a cere ajutor. A scris pe Twitter despre ce se petrecea.

Postarea ei a funcționat într-un mod magic! După numai 20 de minute, internauții care au văzut-o s-au oferit să ajute la salvarea calului. Un veterinar voluntar l-a sedat pe Kenny, în timp ce alții încercau să doboare peretele de lemn.

Kenny, calul, avea cel puțin 23 de ani, și a fost dus rapid la o clinică veterinară, unde s-a putut recupera complet. În prezent, Kenny este perfect sănătos și s-a întors la stăpânul său. Totul grație ochiului atent al unei reporterițe, dar mai ales grație ideii ei de a cere ajutorul. O poveste care arată de cât de multe lucruri bune sunt capabili oamenii când lucrează împreună!

loading...
loading...