Îți mai amintești de Andreea Antonescu?! După ce a renunțat la gene și la unghii false, acum a rămas și fără păr!

Andreea Antonescu participă la o emisiune cu profil muzical unde trebuia să o imite pe Rihanna, însă lucrurile nu au decurs așa cum și-ar fi dorit ea, din contră.

Se pare că, cu acest prilej, fetele din echipa de machiaj special a emisiunii au petrecut mai bine de șapte ore încercând să îi descurce părul, în cele din urmă s-au văzut să i-l taie la jumătate.

„Cu o seară în urmă, după ce am ajuns acasă de la fimări, mi-am spălat părul, ca de obicei. Însă după ce mi l-am șters, am constatat că tot părul meu se transformase în niște… câlți. De mulți ani port extensii pentru volum, însă niciodată nu mi s-a întâmplat așa ceva! Cinci fete de la machiaj și coafură s-au chinuit, a doua zi, la “Te cunosc de undeva!”, să salveze cât se poate din părul meu.

Au tras de acei câlți care se formaseră la baza firului de păr cât de mult s-a putut, ca să nu rămân complet cheală. Apoi n-au avut altă variantă decât să-mi taie părul. Îl aveam până la mijloc, iar acum îl am doar până la umeri… Și uite cum am reușit eu să rămân fără păr, după ce am rămas fără unghii și fără gene”, a povestit Andreea.

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE ȘI: 

A început să urle și să plângă când a văzut dinți ieșind dintr-o crăpătură a peretelui, s-a uitat în jur și a început să tremure când și-a dat seama ce se întâmplă. Ce a pățit peste câteva secunde a ajuns la știri

În partea de sud a Californiei, SUA, o serie de incendii devastatoare s-au petrecut, au izbucnit din senin și au măcinat totul în calea lor. Mulți oameni au fugit din case, panicați, în vreme ce incendiul se răspândea. Într-una dintre zone, în Sylmar, 12 oameni au murit.

Gina Silva, un reporter local, a mers pe teren, împreună cu echipa ei, pentru a transmite de la fața locului, acela a fost momentul când au decoperit o casă care era pe cale să ardă rapid din temelii. Acolo ei au văzut o pereche de dinți care păreau rupți dintr-un film de groază. Acela era un cal pe nume Kenny, care încercase să iasă din grajd, fără succes. Sărmanul cal rămăsese blocat în peretele de lemn al grajdului, în vreme ce totul ardea în jurul lui.

Gina și echipa ei nu au reușit să salveze calul singuri, era prea mult fum și totul ardea. În plus, toți pompierii erau mult prea ocupați să stingă incendiile. În acel moment, Gina a avut o idee: a folosit rețelele sociale ale postului la care lucra pentru a cere ajutor. A scris pe Twitter despre ce se petrecea.

Postarea ei a funcționat într-un mod magic! După numai 20 de minute, internauții care au văzut-o s-au oferit să ajute la salvarea calului. Un veterinar voluntar l-a sedat pe Kenny, în timp ce alții încercau să doboare peretele de lemn.

Kenny, calul, avea cel puțin 23 de ani, și a fost dus rapid la o clinică veterinară, unde s-a putut recupera complet. În prezent, Kenny este perfect sănătos și s-a întors la stăpânul său. Totul grație ochiului atent al unei reporterițe, dar mai ales grație ideii ei de a cere ajutorul. O poveste care arată de cât de multe lucruri bune sunt capabili oamenii când lucrează împreună!

 

loading...
loading...