Îți amintești de Dana Marijuana? Azi a primit vestea șoc! După ce a fost luată pe sus de poliție, acum i se întâmplă altă tragedie! Din păcate, e adevărat!

Îți amintești de Dana Marijuana? Azi a primit vestea șoc! După ce a fost luată pe sus de poliție, acum i se întâmplă altă tragedie! Din păcate, e adevărat!

Cea mai fidelă fată s-a întors, dar nu singură! Da, e chiar ea, Dana Coteanu, cunoscută mai ales cu porecle, sau numele de scenă, „Dana Marijuana”. Deși Dana s-a întors, ea nu a făcut-o cu o piesă nouă, ci, din păcate, cu un tată bolnav și singur.

Reporterii Spynews l-au surprins într-o dimineață pe tatăl Danei Coteanu, Ion Coteanu, ieșind de la spitalul de urgenţă Floreasca, tatăl Marijuanei a ajuns la capătul puterilor şi la fundul sacului. Este bolnav şi nu are bani nici pentru o pâine. Şi el şi nepoţica pe care o creşte, fiica cea mare a Danei, primesc de mâncare de la băiatul bătrânului. Acum doi ani, în octombrie, Ion Coteanu ar fi trebuit să-şi depună dosarul pentru pensionare, însă suferise un infarct şi a stat patru luni internat în spital. Este disperat, trist, sărac şi nu în ultimul rând, pare singur, potrivit spynews.ro.

În ceea ce le privește pe nepoțelele lui, Ion Coteanu le ajută cu tot ce poate, din puținul lui le cumpără celor două fetițe lucruri, haine, rechizite pentru şcoală. În plus, pe Alessia (10 ani) o duce la şcoală şi face şi lecţii cu ea.

Deși cu substanțele interzise Dana a avut o relație complicată care a dus-o de multe ori la spital sau la certuri în familie şi scandaluri cu tatăl ei, Ion Coteanu, acum fosta cântăreață a uitat și a lăsat în urmă acea parte a vieții ei, alegând un stil de viață mai echilibrat și mai sănătos.

CITEȘTE ȘI:

Bombă! Tonciu, gravidă iar? Declarațiile vedetei după scandalul cu soțul i-a uimit pe fani! Ce se va întâmpla în curând în viața ei

Căsnicia dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu a fost plină de sare și piper, iar conflictele dintre ei au fost pe larg mediatizate. După ce s-a presupus că cei doi, care mai împreună un copil, se pregătesc să divorțeze, acum îndrăgostiții au plecat într-o vacanță, fără să o ia și pe fetiță, loc în care, aparent, au reușit să își rezolve toate problemele.

De curând, Andreea a recunsocut că se mai ceartă cu soțul său, însă nu poate fi vorba despre un divorț. Ce spune ea despre posibilitatea unui al doilea copil puteți citi în declarațiile de mai jos:

“Ma cert cu sotul meu. Eu nu m-am casatorit acum de doi ani de zile ca sa destram aceasta relatie. Am fost Si eu la mare. Sotul meu a Stiut ca plec la mare, a fost Si de acord. Am plecat cu sora mea pentru ca ea acum are 18 ani Si iSi dorea sa ajunga de 1 mai la mare Si nu are anturaj. (…) Mi-a facut o surpriza acum vreo saptamâna. A luat aceasta vacanta

. A zis sa mergem de ziua mea. am fost i anul trecut in Antalya. Mergem la un hotel unde nu au voie copiii. Vom pleca singuri ca indragostitii. Rebi ramâne la mama Si este la gradi. Voiam sa plec in Maldive, dar la hotelul la care vreau eu sa merg este extrem de scump. Nu a renuntat la gând, o sa plecam in ianuarie. Pâna in sarbatori o sa mai am o vacanta de la sotul meu.

Mergem tot in Antalya cu Rebecuta, dar vom merge la 1 august. Am ajuns acasa Si am vazut in living o punga mare. Mi-a luat o pereche de pantofi. Mi i-a luat exact pe cei care imi placeau. Stie exact ce imi place. (…) Deocamdata nu (n.r. al doilea copil). intre mine Si sora mea este o diferenta de 14 ani. Ce ar fi sa fac pe la 50 de ani? Bomba, Tonciu, gravida la 50 de ani. (…) Sunt fericita pentru ca in sfârSit sotul meu a inteles ca imi place viata asta. Tonciu revine”, a spus bruneta la o emisiune TV.

loading...
loading...