iPhone 11 Pro: de ce este cel mai performant iPhone creat vreodată

iPhone 11 a fost anunțat oficial. Sunt trei telefoane cu același nume și o serie nouă: Pro. iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt cele care se remarcă prin cele mai bune specificații. Totodată, Apple are trei camere pe un singur telefon și promite clipuri mai bune ca niciodată. Chiar și la 60 de cadre pe secundă. Și Apple mai are un secret.

iPhone 11 e gândit să înlocuiască, cumva, iPhone Xr, chiar dacă și acela rămâne la vânzare. E mai colorat ca niciodată, are două camere foto și un ecran destul de generos, dar încă este LCD. E telefonul cu care Apple speră să se remarce în zona mid-to-high, acolo unde telefoanele cu Android sunt mai populare.

Sigur, dacă vrei cel mai bun telefon, acela este oricare dintre modelele Pro. iPhone 11 Pro este, conform Apple, cel mai performant iPhone creat vreodată. Ceea ce nu e fals, pentru că dacă n-ar fi cel mai bun nu l-ar mai lansa. Dincolo de evidențe, ai mai jos specificațiile pentru aceste telefoane.

Primul iPhone care să facă poze bune și noaptea

Deep Fusion, atunci când va ajunge pe telefoane, va captura poze mai luminoase ca oricând. Apple susține că prin Deep Fusion, iPhone 11 Pro și Pro Max fac nouă poze: patru înainte, patru după și o poză principală. Și surprinde detalii până acum imposibil de capturat cu un iPhone. Sigur că merge și pe iPhone 11, dat fiind hardware-ul, dar Phil Schiller, directorul de marketing al Apple, n-a menționat acel telefon. E posibil, foarte probabil, să nu primească această funcționalitate.

Aici e pentru prima dată când Apple folosește fotografia computațională, așa cum face Google pe Pixel. Totodată, era timpul să livreze așa ceva, dat fiind ecosistemul de aplicații pentru iOS care au dus la următorul nivel și fotografia și videografia pe telefon.

Toate telefoanele vor fi la precomandă din 13 septembrie. Vor fi livrate din 20 septembrie. La ora publicării acestui articol nu erau disponibile informații despre disponibilitatea în România.

Sursa: playtech.ro

loading...
loading...