Ionut Jaguarul, desfiintat de sotia lui, Nela! De ce s-a ajuns la divorț: “M-a inselat de multe ori. Am primit o poza cu ei doi, dezbracati, in…”:

Ionut Jaguarul si sotia lui, Nela, trec prin momente dificile. Cei doi au ales sa mearga pe drumuri diferite in viata si sa se separe si din punct de vedere legal.

Desi pareau extrem de indragostiti unul de altul, situatia parea sa stea altfel. In timp ce Ionut a marturisit ca nu a primit sprijinul sotiei sale, Nela a dat cu Jaguarul de pamant si l-a acuzat de infidelitate.

“Da, ne-am despartit, nu e clar? De indata ce nu mai exista nicio poza cu noi doi. Motivul…Nu stie ce vrea de la viata. Si inca ceva…el deja este cu cineva. Nu cunosc detalii prea multe, eu am primit poze, el este cu cineva. Cu toate ca ma sunase ieri, la cineva, la pranz, care mi-a spus ca s-a intalnit cu Ionut cu noua lui iubita. Ieri am primit poza cu ei, in care apareau in pat, dezbracati, intelegi ce vreau sa zic. Tu imi spui ca vrei libertate si vrei sa te bucuri de viata…El nu vrea sa munceasca. Daca el nu vrea sa munceasca, inseamna ca el nici nu vrea sa faca ceva pentru viitorul nostru. A venit schimbat, dar in rau.

Nu mai era persoana care a plecat. Ceea ce s-a intamplat la televizor a fost un teatru ieftin, ca ma iubeste. Intre noi nu au fost lucrurile niciodata foarte roz, m-a inselat de multe ori, am incercat sa fac ceva bun cu el. Eu apoi am venit aici la munca si el isi dadea intalnire cu altele pe internet.

Eu sa-mi gasesc pe cineva? Eu inca sunt maritata, inca suntem casatoriti si nu sunt genul care sa sa sara dintr-o floare in alta.
In august merg acasa, o sa bag divort de el si fiecare pe drumul lui. Nu stiu exact ce vrea, ce e in capul lui, nu are rost sa imi bat capul.
Am dormit cu el in pat, dar mi se pare cea mai falsa persoana. Sunt scarbita! Nici bine nu ai plecat de langa mine si deja te afisezi cu cineva si o prezinti prietenilor nostri ca fiind iubita ta?!”, a spus Nela pentru WOWbiz.

loading...
loading...