Ioana Tufaru, scandal cu Mariana Moculescu!? S-a făcut la vedere, a aflat toată lumea! Uite ce și-au spus din cauza copilului!

Ioana Tufaru, scandal cu Mariana Moculescu!? S-a făcut la vedere, a aflat toată lumea! Uite ce și-au spus din cauza copilului…

Ioana Tufaru, fiica regretatei actrițe Anda Călugăreanu, și Mariana Moculescu au avut un schimb de replici pe o rețea de socializare. Ioana a mers la circ alături de fiul său, Luca, în acest weekend. Aici Tufaru s-a întâlnit cu compozitorul Horia Moculescu și cu fiica acestuia, Nidia Moculescu. Aceștia au fost plăcut impresionați de Luca, băiețelul Ioanei Tufaru, cu care au făcut câteva fotografii.

După ce a ajuns acasă, Ioana Tufaru a postat imaginile pe contul ei de socializare: Luca și familia Moculescu… Horia și Nidia Mihaela Moculescu!!!!!! Mulțumim oameni minunați!!!!”, a notat Tufaru lângă fotografii.

nidia1

Mare i-a fost mirarea Ioanei când, printre cei care i-au comentat pe contul de socializare, la vederea fotografiilor, s-a aflat și Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu.

„Aha! Bine! Nicio problemă!”, a scris Mariana Moculescu pe pagina de socializare a Ioanei Tufaru.

Fiica Andei Călugăreanu i-a răspuns:  „Adică???? Sună a supărare sau ce să înțeleg Mariana Moculescu….?”.

 


Sursa: libertatea.ro

CITEȘTE ȘI:

Mărturisire bombă după ce a slăbit 15 kilograme! Ioana Tufaru a făcut anunțul care a uimit pe toată lumea: ,,Am avut amețeli, nu mă așteptam să…”

Ioana Tufaru apare iar în lumina reflectoarelor cu o nouă declarație bombă.

Deși Ioana a declarat că este foarte fericită alături de partenerul ei de viață, chiar dacă încă au probleme financiare mari, și a mărturisit că Luca, băiețelul ei îi este de ajuns și că dorește să se oprească aici, s-ar părea că este din nou însărcinată? „Nu avem posibilitatea sa crestem doi copii si sunt de parere ca e un pacat sa aduci pe lume un suflet nevinovat ca sa-l chinui, sa se confrunte zi de zi cu lipsurile. Il iubesc pe Luca, mi-am indeplinit visul de a deveni mamica si aici vreau sa ma opresc”, a declarat ea.

În ciuda tuturor celor de mai sus, vedeta are amețeli, și, mai mult, i-a întârziat menstruația câteva zile. Iată ce a declarat ea pentru wowbiz.ro: ,,Sunt putin agitata, sa stiti. Cred ca sunt gravida. Am avut ameteli si nu mi-a venit problema lunara, “musafirii” sa le spunem. Au intarziat cateva zile. Nu stiu ce sa spun, nu ma asteptam la asta, chiar am avut grija sa nu raman din nou insarcinata”.

Ioana Tufaru are 39 de ani și a slăbit destul de mult după ce în luna octombrie a suferit o operație de micșorare de stomac prin inel gastric. Pentru medicul care a ajutat-o, are doar cuvinte de laudă: ,,Îi mulţumesc din suflet domnului doctor. Omul asta mi-a salvat viaţă a două oară. Fără el sigur nu aş fi putut să slăbesc pentru că îmi era foame întruna. Ajunsesem să mănânc 10 pâini pe zi, plus prăjeli, mâncăruri cu grăsime… Mă simţeam din nou ca un sac fără fund. Acum mă satur de la un dumicat de pâine. Nu pot să consum mai mult”, a mai spus vedeta.

Sursa: cancan.ro, wowbiz.ro

loading...
loading...