Invitații de la nuntă, în lacrimi! Ce s-a întâmplat la recepția dată de Regină? Totul a luat o turnură neașteptată. Prințul Harry s-a ridicat și a făcut anunțul uimitor… Era de asteptat!

După nuntă, Regina Elisabeta a organizat masa pentru toți cei 600 de invitați care au venit la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, totul s-a petrecut la castelul Windsor. Momentele emoționante nu s-au lăsat, însă, prea mult așteptate, iar lacrimile au curs repede.

Elton John a susținut un mini-concert la petrecerea organizată la Castelul Windsor, unde Prințul Harry i-a emoționat pe invitați până la lacrimi cu discursul lui despre Meghan Markle. „Ai trecut prin toate cu grație. Împreună, suntem o echipă grozavă, Sunt nerăbdător să-mi petrec tot restul vieții alături de tine”, i-a spus Harry lui Meghan, în discursul susținut la petrecerea în format restrâns care a avut loc la Casa Frogmore in Parcul Windsor Great.

Mesajul lui Harry vine în contextul în care actrița americană Meghan Markle a trecut printr-o săptămână dificilă, dominată de certuri cu familia vitregă și de problemele de sănătate ale tatălui său Thomas Markle, care nu a mai condus-o la altar din cauza unei operații de urgență. Cu toate acestea, ea a reușit să își păstreze calmul și să fie zâmbitoare în ziua cea mare, scrie Daily Mail, citat de stirileprotv.ro.

Potrivit unor surse care au particpat la nuntă, ducele și ducesa de Sussex ar fi ales pentru primul lor dans melodia „I Wanna Dance with Somebody” a cântăreței Whitney Houston.

„Pe scurt, a fost despre copilăria și maturizarea lui Harry. Și despre cât de frumoși sunt împreună. Cred că a fost doar despre personalitățile lor și cum au ajuns să fie împreună. Harry a vorbit despre soția lui și toată lumea a aplaudat atunci când a folosit cuvântul ”soție” pentru Meghan, momentul fiind unul foarte drăguț”, a dezvăluit Suhani Jalota pentru dailymail.co.uk.

În ceea ce-l privește pe Prințuș Charles, acesta s-a dovedit a fi o gazdă modernă: a angajat un DJ pentru petrecerea nunții fiului său, apoi a lansat un foc de artificii uriaș, în timp ce oaspecții au fost serviți cu burgeri și vata de zahăr, dar și cu cocktailuri cu rom.

„Dragul meu Harry, sunt atât de fericit pentru tine”, i-a transmis prințul Charles fiului cel mic, subliniind că este „foarte fericit pentru amândoi.” „Prințul Charles a ținut un discurs superb, foarte calm și plin de iubire. Are un simț al umorului extraordinar”, a relatat The Telegraph.

Conform unor surse citate de Daily Mail, Charles ar fi vorbit și despre „cum îl hrănea pe Harry cu biberonul, cum îi schimba scutecele”: „Uitați cât de bine a crescut”, a mai punctat el.

La rândul său, și prințul William ar fi ținut un discurs „îndrăzneț”, iar Meghan Markle ar fi mulțumit Famliei Regale pentru primirea făcută.

Sursa: stirileprotv.ro

loading...
loading...