Insulte ingrozitoare la adresa Simonei Halep: „Nici n-a invatat sa citeasca si sa scrie. Un copil de clasa a doua se exprima mai bine!”

Simona Halep a castigat finala de la Roland Garros in timp ce milioane de oameni priveau meciul si s-a intors in Romania in plina glorie. Majoritatea romanilor sunt mandri de evolutia tenismenei si de cum ne-a reprezentat tara, insa exista si persoane care o critica si o jignesc mereu.

Radu Banciu este una din persoanele care nu rateaza nicio ocazie sa spuna ceva rau despre ea. Imediat dupa ce a castigat meciul cu Sloane Stephens, el a aparut la tv spunand ca Simona Halep nu este atat de buna la tenis.

“Această victorie nu va schimba cu nimic viaţa românilor în continuare. Noi nu am contribuit cu nimic la aşa ceva, iar analizat din punctul de vedere al jocului, al performanţei, nu e mare lucru. Simona Halep nu este un fenomen al tenisului. A câştigat turneul ăsta, îl merită, e a treia finală. A pierdut anul trecut finala, ar fi pierdut-o şi pe asta, încă mai ruşinos decât a pierdut-o anul trecut cu Jelena Ostapenko, dacă întâlnea o jucătoare care să ştie tenis. Asta e o oarecare. Ea n-a jucat aproape nimic în finală”, au fost cuvintele lui.

Nu a fost prima data cand Radu Banciu a ales sa vorbeasca astfel despre Simona Halep. In trecut el a criticat o declaratie pe care a dat-o Simona dupa ce Monica Niculescu a castigat un meci impotriva Mariei Sarapova.

“E o victorie mare şi o felicit din suflet, chiar i-am trimis un mesaj. M-am bucurat mult să văd că a reuşit şi ea. Aşa cum am mai spus, Şarapova a fost un nume mare în tenis şi mereu când jucam contra ei chiar ne dorim să câştigăm. Şi eu am făcut-o anul trecut pentru prima dată şi mă bucur că şi Monica a făcut-o”, a spus Halep atunci.

„Este superba declaraţie a Simonei Halep preluată de cei de la Digi Sport. E adevărat că ţi se face ruşine când citeşti aşa ceva, dar acesta este bunul nostru naţional. Aşa este. (…) Un copil de clasa a doua se exprimă mai bine. Această frază, în orice caz, este de tipul lui Gheorghe Hagi, de tipul Gigi Becali, chiar. Deci noi, ridicolii acestei lumi, făceam din fata asta o icoană, bă, a societăţii. Asta este sigla noastră. Noi cu asta ne mândrim, cu fata asta. Este tot ce avem mai bun în ţară. Fiţi serioşi! Sunt oameni care ar merita atenţie. Ea, săraca, n-a învăţat nici să citească şi să scrie. Sigur, neavând pe nimeni în sport, ne agăţăm şi noi de cine putem. Este ridicol, bă! Nu se poate”, a mai spus el, conform Adevarul.

loading...
loading...